Apple iPhone 6s si iPhone 6s Plus ar putea fi lansate in august

de Radu Eftimie | 19 mai 2015

Daca pana acum majoritatea speculatiilor indicau o lansare a urmatoarei generatii de smatphone-uri Apple in septembrie, iata ca The United Daily News (Taiwan) afirma ca iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor fi prezentate august 2015.

Cele mai recente zvonuri de pe piata, pe care le-am preluat si noi in articole anterioare, dadeau ca sigura o lansare a noilor smartphones Apple in septembrie, insa publicatia taiwaneza afirma ca gigantul din Cupertino poate grabi prezentarea terminalelor datorita eficientizarii procesului de productie, respectiv maririi capacitatilor de productie de care dispun partenerii care furnizeaza componentele principale ale celor doua telefoane mult-asteptate.

Pe de alta parte, lansarea inainte de termenul speculat pana acum are logica, in conditiile in care nu ne asteptam la mari schimbari in design-ul celor doua terminale, Apple fiind consecvent, dupa cum stiti, la acest capitol. Cu alte cuvinte, iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor beneficia de un upgrade la nivel hardware, nu si de unul estetic.

Ce stim pana in acest moment este ca iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor folosi procesoare A9 si ca este posibil ca ambele modele sa fie dotate cu 2GB RAM. De altfel, in decembrie anul trecut scriam ca Samsung a demarat deja productia noilor chipseturi A9 si ca primele unitati de test ar fi fost livrate americanilor.

Noile chipseturi A9 folosesc proces de fabricatie pe 14nm.

Sursa: The United Daily News via Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple iphone 6s data lansare iphone 6s lansare iphone 6s august iphone 6s plus
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor