Apple ar putea lansa un nou update pentru problema bateriei iPhone

de Radu Eftimie | 17 noiembrie 2011

Apple ar putea lansa, la sfarsitul saptamanii viitoare, un nou update pentru sistemul de operare iOS 5. Update-ul (iOS 5.0.2) ar trebui sa rezolve, in sfarsit, problemele legate de durata mica de viata a bateriei iphone cauzata de un bug aflat in sistemul de operare, scrie MacRumors, citand un site german.

Potrivit sursei citate, noul update ar trebui sa rezolve ceea ce nu a reusit sa faca patch-ul iOS 5.0.1, distribuit de americani cu foarte putin timp in urma. Se pare ca Apple nu lucreaza doar la acest update, ci si la iOS 5.1, software care va elimina mai multe probleme ale sistemului de operare si va imbunatati performantele Siri, asistentul personal inteligent de pe iPhone.

Legat de Siri, sursele spun ca asistentul va beneficia, in urmatorul update de amploare, iOS 5.1, de suport extins pentru mai multe limbi.

Apple ar putea lansa un nou update pentru problema bateriei iPhone

Apple a publicat saptamana trecuta primul update la iOS 5 care nu s-a dovedit eficient in eliminarea bug-urilor care consuma bateria iPhone 4S

. Este pentru prima data cand compania ar publica, intr-un interval de timp atat de scurt doua update-uri pentru rezolvarea unor probleme ale sistemului de operare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer