Apple a demarat productia urmatoarei generatii de iPhone

de Redactia Hit | 29 iunie 2015

Apple a demarat productia iPhone 6s si iPhone 6S Plus, urmatoarea generatie de smartphone-uri a companiei americane urmand sa fie prezentata in luna septembrie a acestui an, scrie Bloomberg, care citeaza surse apropiate companiei din Cupertino.

iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor aduce ca principala noutate Force Touch, tehnologia de display senzitiv ce poate transforma nivelul de presiune exercitat asupra ecranului in diferite comenzi. Force Touch a fost deja implementata in Apple Watch si in touchpad-ul celei mai recente generatii de portabile MacBook. Potrivit Bloomberg, Apple lucreaza de cel putin doi ani cu partenerii hardware pentru dezvoltarea si optimizarea acestei tehnologii, care in toamna va completa lista de specificatii iPhone 6s si iPhone 6S Plus.

Force Touch se numara printre putinele noutati notabile pe care generatia urmatoare de smartphones Apple le va propune utilizatorilor, alaturi de un procesor upgradat si lansarea noului iOS 9 (asteptata tot in septembrie).

Cu alte cuvinte, terminalele mobile inteligente de la Apple vor pastra toate celelalte caracteristici, inclusiv design-ul, neschimbate, ceea ce era de asteptat avand in vedere strategia de produs propusa de americani pana acum.

Va reamintim ca tot in septembrie Apple ar putea prezenta si iPad Pro, o versiunea cu display de 12,9 inch a tabletei produsa de americani, insa pana acum informatiile aparute pe aceasta tema au ramas la nivel de speculatie.

Sursa: Bloomberg via Gsmarena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple iphone 6s productie iphone 6s iphone 6s force touch lansre iphone 6s septembrie
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor