Android Market a ajuns la peste un miliard de descarcari pe luna

de Radu Eftimie | 7 decembrie 2011

Magazinul de aplicatii al Google, Android Market, a reusit sa egaleze, ca numar de descarcari de aplicatii, AppStore-ul Apple. Android Market a depasit, de curand, pragul de un miliard de aplicatii downloadate lunar, scrie All Things D.

Android Market a ajuns la peste un miliard de descarcari pe luna

Evolutia este excelenta, avand in vedere ca magazinul de aplicatii al Google are aproximativ trei ani de cand a fost lansat pe piata.

In ultimele 20 de luni, utilizatorii au descarcat nu mai putin de zece miliarde de aplicatii, iar acum ritmul a crescut la o cifra care face din Android Market un competitor direct al AppStore-ului Apple.

Comunitatea dezvoltatorilor Android estimeaza ca 2012 va aduce o crestere si mai mare a ritmului de descarcari de pe Android Market, mai ales in conditiile in care ultima versiune a OS-ului Google va ajunge anul viitor pe mai toate device-urile Android.

De altfel, blogul Android Developers si dezvoltatorii independenti ai Google au anuntat ca in urmatoarele zece zile Android Market va oferi, pentru punctarea succesului magazinului, o serie de aplicatii la preturi reduse. Asa ca, daca aveti un dispozitiv cu Android nu ar fi rau sa vizitati in aceste zile Android Market pentru a vederea ofertele.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor