Analisti: iPhone 6S, putin mai gros decat iPhone 6, dar mult mai rezistent

de Radu Eftimie | 17 iunie 2015

Unul dintre analistii care au reusit pana acum sa faca estimari destul de corecte inainte de lansarile Apple, Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities, a publicat recent o noua serie de previziuni despre iPhone 6S, smartphone pe care americanii il vor prezenta in septembrie.

Reprezentantul KGI Securities afirma ca iPhone 6S va dispune de o carcasa realizata dintr-un tip aluminiu mult mai rezistent decat cel utilizat pentru sasiul iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Potrivit analistului, este vorba despre aluminiu 7000, acelasi aliaj folosit si pentru carcasa Apple Watch. Utilizarea acestui tip de alminiu se traduce printr-o rezistenta la forte mecanice cu 60% mai mare a iPhone 6S, in comparatie cu iPhone 6. Luand in calcul scandalul "Bendgate", informatia privind utilizarea aluminiului 7000 este ca si confirmata.

In acelasi timp, Ming-Chi Kuo estimeaza ca urmatorul iPhone va avea un profil ceva mai gros decat iPhone 6, urmare a implementarii display-ului de tip Force Touch. Vorbim despre o crestere a grosimii aparatului cu doar 0,2mm. Acelasi reprezentant KGI Securities mai afirma folosirea display-ului Force Touch va aduce si o modificare importanta in interfata sistemului de operare mobil de la Apple, ceea ce, din nou, este destul de previzibil.

Sursa: Slashgear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 6s aluminiu 7000 carasa iphone 6s apple iphone 6s force touch previziuni iphone 6s Ming Chi Kuo
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor