Amazon si HTC lucreaza la un Kindle Phone?

de Redactia Hit | 16 octombrie 2013

Potrivit unor surse citate de ZDNet, Amazon si producatorul taiwanez HTC lucreaza deja la un terminal mobil inteligent, mult discutatul Kindle Phone, despre care nu este prima data cand auzim.

Sursa principala a stirii este publicatia americana Financial Times, drept pentru care informatia beneficiaza de credibilitate destul de mare.

Daca pentru Amazon lansarea unui smartphone reprezinta continuarea evolutiei excelente pe care a avut-o compania pe segmentul e-readerelor si tabletelor Kindle, pentru HTC colaborarea ar putea insemna o gura de aer proaspat in conditiile in care producatorul se confrunta cu o situatie financiara nu tocmai buna si cu o concurenta din ce in ce mai mare pe segmentul smartphone.

Cele mai recente speculatii pe marginea subiectului includ lansarea de catre Amazon a unui smartphone cu display de 4,7 inci, 3D, cu functii avasante, precum EyeTracking (regasita pe varful de gama al Samsung, Galaxy S4).

Amazon a infirmat, in luna mai a acestui an, lansarea unui smartphone, insa recent surse citate tot de presa americana au declarat ca producatorul celebrului Kindle nu exclude un terminal mobil din strategia sa comerciala, cu conditia ca device-ul sa prezinte un real interes pentru consumatori.

Cu alte cuvinte, este posibil ca Amazon sa propuna un smartphone fanilor sai, insa acest lucru se va intampla doar cand piata va impune, practic, companiei, acest pas.

Sursa: ZDNet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Amazin kindke phone amazin htc smartphone colaborare htc amazon kindlephone
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor