Adevaratul flagship al LG ar putea fi lansat in toamna: ecran de 6 inch, procesor Snapdragon 820, 4GB RAM

de Redactia Hit | 23 iulie 2015

Varful de gama al LG pana la aceasta ora este LG G4, terminal pe care l-am si testat relativ recent si despre care puteti citi in detalii in review-ul dedicat. Dar, se pare ca LG G4 nu este cel mai avansat smartphone al LG din 2015 si ca producatorul va propune fanilor, in perioada urmatoare, un telefon mobil inteligent cu adevarat premium.

Cho Jun Ho, Presedintele LG Electronics, a declarat recent ca incearca sa stabileasca o data optima pentru prezentarea pe piata a unui smartphone pe care l-a caracterizat drept strategic, menit sa capteze cu adevarat atentia consumatorilor dispusi sa plateasca mai mult pentru produse mai bune. Potrivit ETNews.com. LG nu va incerca sa concureze cu Samsung sau Apple, ci va urmari castigarea unui segment de piata situat in zona premium. Cu alte cuvinte, ar trebui sa ne asteptam ca viitorul smartphone de top pe care LG il va lansa in acest an sa fie unul mai scump si mai bun decat Samsung Galaxy Note 5 sau Apple iPhone 6s, produse care urmeaza sa fie lansate in curand.

Desigur, targetul LG nu este deloc unul usor de atins, dar nici imposibil. Varful de gama speculat pentru o lansare in toamna ar putea avea, intr-adevar, specificatii superioare fata de cei mai puternici competitori. Dupa cum promite Cho Jun Ho, urmatorul terminal LG va fi un "smartphone super premium". Ce inseamna asta? Probabil ca un device cu ecran de 6 inch si rezolutie QHD, carcasa realizata integral din aliaj metalic, finisaje de top, dar mai ales dotari hardware peste concurenta - chipset Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB RAM (in conditiile in care se pare ca Samsung Galaxy Note 5 va dispune de doar 3GB RAM), camera foto cu senzor de 20MP si functii chiar mai avansate decat cele oferite de performantul modul foto ce echipeaza LG G4.

Pe langa acest smartphone super premium, producatorul va aduce pe piata si cateva variatiuni pe tema LG G4, la preturi diferite, in functie de dotari si finisaje.

Sursa: ETNews.com via Phonearena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: LG G4 Pro specificatii snapdragon 820 lg g4 pro ecran lg g4 pro phablet lg 2015
spacer
Opiniile cititorilor
spacer