Primele zvonuri despre Samsung Note 4

de Bogdan Constantinescu | 7 aprilie 2014

Lansarea lui Samsung Galaxy S5 nu si-a stins inca ecourile, dar zvonurile incep sa vorbeasca despre noul produs de top al celor de la Samsung. Adica viitorul Samsung Note 4.

Despre Note 4 se spune ca, in termeni de design, va imprumuta stilul lui Galaxy S5. Desigur, va avea suport pentru USB 2.0 si 3.0, venind cu cablurile aferente, la fel ca si Note 3. Despre display se spune ca va fi unul mai clar decat al lui Galaxy S5, de 2560x1440. Zvonurile vorbesc si de rezolutie 4k, dar aici se pare ca este mai mult vorba de dorinta, si nu de realitate.

Ca si Galaxy S5, si Note 4 va oferi protectie impotriva prafului si a apei, iar Samsung va dota phablet-ul cu un hexa-core Exynos, dar exista si sansa ca acesta sa vina cu Snapdragon 801. Camera nu va face nici ea rabat de la calitate, fiind una de 20.1MP.

Cum Galaxy S5 a fost lansat inainte de calendarul stabilit, este posibil ca lansarea lui Note 4 sa mai intarzie putin, mai ales ca nu este stabilita nici o data de lansare pentru respectivul phablet.

Sursa: GSM Arena


Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy note 4 specificatii galaxy note 4 lansare galaxy note 4 ecran galaxy note 4
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google