Lenovo lanseaza ThinkPad 10, o noua tableta business (pret si specificatii)

de Bogdan Constantinescu | 13 mai 2014

Lenovo este un nume care ne duce cu gandul mai ales la notebook-uri, dar de ceva vreme nu mai este vorba doar de asta. Asa ca Lenovo va lansa o noua tableta de 10 inch cu Windows, care ne ofera tot ce am avea nevoie de la ea si inca ceva pe deasupra.

ThinkPad 10 vine cu o linie de accesorii dedicata celor care se afla in continua miscare, iar optiunile pentru tastatura o transforma aproape intr-un laptop cu Windows.

Ca dotari hardware avem un procesor Intel Atom Z3795 quad-core, un display de 10.1 inch cu o rezolutie de 1.920x1.200, 2/4GB de memorie, 51/64/128GB de stocare, o camera principala de 8MP si una secundara de 2MP, Windows 8.1 si o baterie care tine pana la 10 ore.

ThinkPad 10 este succesoarea lui ThinkPad Tablet 2, la vremea ei probabil cea mai buna tableta cu Windows de pe piata. Subtire si usoara, este varianta perfecta pentru cei care doresc productivitate si mobilitate de la acelasi device. In ceea ce priveste tastatura, ThinkPad 10 vine cu doua optiuni. Prima este un dock full, care transforma tableta in laptop cand se doreste acest lucru, a doua este un case de piele cu o tastatura inglobata, similara cu Touch Cover de pe Surface. Exista si un loc pentru "pen" pe case, acesta fiind optional.

ThinkPad 10 va fi vanduta incepand cu luna iunie la un pret care porneste de la 599 de dolari. Accesoriile nu sunt nici ele foarte ieftine: 129 dolari pentru Ultrabook Keyboard, 119 dolari pentru Dock, 59 dolari pentru Quickshot Cover, 68 dolari pentru Rugged Case si 119 dolari pentru Touch Case.

Sursa: ZDNet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lansare tableta Lenovo specificatii tableta Lenovo tableta business Lenovo
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google