Importanța usilor și finisajelor în decorarea spațiului – Ușile de interior Porta Doors si Verte Doors

de Redactia Hit | 30 octombrie 2015

Usi de interior Porta Doors si Verte Doors

Pe site-urile companiei (www.usi-de-interior.com si www.usi-de-interior.eu) puteti accesa cataloagele de usi Porta Doors si Verte Doors, precum si lista de preturi, actualizata la zi.

In fiecare an gama de culori, finisaje si modele din oferta Porta Doors se imbogateste.
Deja exista cateva mii de combinatii posibile din care puteti alege.
De la usile de interior cu finisaj sintetic (Minimax, Porta Decor, Porta Royal, Londra, Viena, Porta Stil, Porta Focus, Laminate CPL etc.) pana la usile premium, cu furnir natural (Porta Classic, Madrid, Cordoba, Natura Concept etc.), paleta de produse din care puteti alege este imensa.
In catalogul de pe site-uri veti descoperi si oferta de usi glisante si pliante (usi pliabile Alfa, Beta, canaturile duble cu glisare Omega, precum si sistemele de glisare cu denumirile de Porta, Alu, Compact sau Metal) foarte utile pentru a compartimenta o locuinta sau un spațiu de birouri.

Tocuri de uși reglabile, manere și accesorii – acum totul este la indemana
  Specialistii firmei va pot ghida in alegerea modelului de toc adaptat pentru constructia dumneavoastră de aceea nu ezitati sa ii consultati.

In catalogul Porta Doors veti descoperi tocurile Minimax, Porta System, Porta System Elegance, tocul Level, Renova etc.

Un avantaj major al usilor Porta Doors fata de alte branduri este dat de utilizarea tocurilor reglabile. In aceste conditii, indiferent daca zidul constructiei la care se monteaza o usa Porta Doors este mai gros sau mai subtire, tocul de usa se poate adapta fara probleme.

Daca doriti mai multe detalii, specialistii Porta Design Invest SRL va vor da toate informatiile de care aveti nevoie.

In cataloagele de pe site-urile firmei Porta Design Invest SRL gasiti si oferta de manere de usi si accesorii pentru usi.

Preturile din lista de preturi publicata tot online pe aceste site-uri sunt actualizate la zi.

Montaj usi Porta Doors si Verte Doors
 Pentru montajul usilor Porta Doors si Verte Doors, compania este autorizata de fabrica producatoare, avand angajati montatori experimentati.
Conform regulii instituite de Porta KMI Poland (care produce usile Porta Doors si Verte Doors), in cazul in care pentru montajul usilor se utilizeaza montatori autorizati, garantia lor se prelungeste cu 2 ani, de la 3 ani garantie pana la 5 ani garantie.Calitatea este aspectul important ce trebuie avut în vedere în momentul alegerii ușii și a accesoriilor, deoarce acestea trebuie sa reziste multi ani in                    exploatare și sunt cele care dau aspectul casei.
Mizand pe calitate veți avea de câștigat pe termen lung.
 

  Magazin de usi Porta Doors si Verte Doors
 Puteti vedea "pe viu" o parte din usile cuprinse oferta Porta Doors si Verte Doors in magazinul companiei din Bucuresti,  sector 2, Soseaua Stefan cel Mare nr. 56-58 in timpul saptamanii (de luni pana vineri) intre orele 9:00-19:00, iar in weekend (sambata) intre 9:00 si 14:00.
Pe langa cele doua site-uri web (www.usi-de-interior.com si www.usi-de-interior.eu), retineti adresa de contact porta_design@yahoo.com si numarul de telefon  0730.999.694.

 


Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer