iStyle deschide un nou magazin in Bucuresti Mall si anunta promotii pentru weekend

de Redactia Hit | 12 iunie 2015

iStyle va inaugura - maine, 13 iunie - un nou magazin in Bucuresti Mall - Vitan - ocazie cu care vizitatorii vor putea beneficia de 20% reducere la anumite produse Apple si vor putea participa la demonstratii cu cele mai noi modele de device-uri ale companiei americane.

Noul magazin iStyle din Bucuresti Mall este proiectat si construit la standardele Apple Premium Reseller, dispune de o suprafata utila de 155 de metri patrati si ofera consumatorilor posiblitatea de a testa si achizitiona produse si acccesorii Apple.

Magazinul ofera pentru vizitatori asistenta specializata si individualizata prin intermediul consultantilor de vanzari instruiti si certificati de catre Apple.

"Acesta este cel de-al 5-lea magazin pe care il deschidem in Romania (...) si vom continua extinderea la nivel national", a declarat, astazi, Valeriu Ion, General Manager al iStyle Retail.

Fanilor Apple care intentioneaza sa viziteze noul magazin iStyle din Bucuresti Mall le recomandam sa faca acest lucru maine, 13 iunie, pentru ca reseller-ul va oferi reduceri de pret la iPhone 6 (preturi de la 2.999 lei) si la iPhone 4s (preturi de la 999 lei).

iStyle a intrat pe piata locala in urmma cu peste 15 ani si are in acest moment magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca si Brasov.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: magazin iStyle apple bucuresti istyle bucuresti mall promotie istyle
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google