eMAG lanseaza oficial propriul brand de telefoane si tablete: Wink

de Redactia Hit | 5 februarie 2015

eMAG a anuntat astazi lansarea propriului brand de smartphones si tablete, Wink, si anticipeaza vanzari totale pentru aceste game de 40.000 de unitati dupa primul an de la lansare.

Practic, eMAG comercializeaza deja tablete sub brandul Wink, insa in acest an va lansa si 7 modele de telefoane mobile inteligente, dar si device-uri din categoria wearables, alaturi de cateva noi modele de tablete.

"Prin produsele comercializate sub brandul Wink dorim ca beneficiile tehnologiei actuale sa devina accesibile unui public cat mai mare. Wink este un brand cool, tineresc, care se adreseaza clientilor pasionati de mobilitate, conectivitate, dar care acorda o importanta sporita investitiei in achizitia produsului", spune George Costache, Director Comercial al Diviziei Marci Proprii eMAG.

In acest moment, eMAG comercializeaza trei tablete sub brandul Wink, toate din gama mid-range, respectiv Wink One, Wink Connect 3G si Wink Elite 7.85, iar urmatoarele modele pe care le va propune consumatorilor vor face parte tot din segmentul mediu din punct de vedere al specificatiilor.

"Estimam ca in primul an de la lansare vom vinde 20.000 de tablete Wink si 20.000 de smartphone-uri Wink", spune George Costache.

Star-Light, brandul propriu eMAG pe segmentul electronice si electrocasnice

eMAG va dezvolta in acest an si celalalt brand propriu, Star-Light, sub care a lansat la finalul lui 2014 produse din gama electrocasnice mici. La inceputul acestui an, a adaugat in portofoliu trei modele de televizoare, urmand ca in luni viitoare sa fie lansate sub umbrela aceluiasi nume noi modele de televizoare, echipamente audio, precum si electrocasnice mari.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: emag wink emag star light telefoane emag tabelte emag brand propriu televizor marca emag
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google