Zyxel - inlaturati situatiile Single Point of failure (SPOF) prin intermediul tehnologiilor LTE

de Redactie Hit.ro | 28 iulie 2021

Agora

 

Pandemia a accelerat fara indoiala digitalizarea educatiei. Agora, un grup educational din Olanda, a dorit sa realizeze un update al retelei pentru a permite implementarea de solutii de invatare de ultima ora, precum și pentru a standardiza și centraliza reteaua wireless in cele 30 de școli. 

 

In cadrul proiectului, au fost incluse peste de treizeci de gateway-uri de ultima generatie, 80 de switch-uri, și aproximativ 400 de puncte de acces. Totul este gestionat prin intermediul Centrului de control Nebula, oferind o experienta consistenta utilizatorului care crește eficienta, reduce cerintele de intretinere la fata locului și minimizeaza timpul de nefunctionare a retelei. Gestionarea centralizata  permite, de asemenea, configurarea grupului de resurse administrate. De exemplu, atunci când parolele WiFi trebuie schimbate , acest lucru se poate face acum simultan pe toate APs. in mod similar, atunci când un firewall detecteaza o amenintare la adresa unui client conectat, se sincronizeaza automat cu Centrul de control Nebula și transmite o noua politica de securitate  catre fiecare AP in timp ce blocheaza clientul afectat. 

 

“Dotam din ce in ce mai multe școli și alte institutii cu Nebula și alte produse Zyxel. Aceste solutii duc mediul nostru IT la nivelul urmator și ne ajuta sa ne pregatim pentru epoca post-Covid.” Joost Böhm Fondator, IT-Guys (compania care a gestionat infrastructura IT din grupul Agora).

 

Agora se angajeaza sa ofere o educatie  axata pe invatare copiilor din  regiunea Zaan din Olanda de Nord.  Acest lucru variaza de la furnizarea pentru studenti a unei retele WiFi rapide, sigure și fiabile, la introducerea tehnologiei  moderne, cum ar fi tablele digitale, la centralizarea gestionarii infrastructurii sale IT. 

Retele WiFi rapide și fiabile conecteaza 30 de școli și sunt utilizate de 700 de angajati și aproximativ 7000 de elevi.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google