Zodiacul chinezesc pe 2017

de Redactie Hit.ro | 15 decembrie 2016

Anul 2017 se apropie cu pasi repezi, insa anul nou chinezesc incepe abia pe 28 ianuarie. Este anul Cocosului, care vine cu schimbari pentru toate zodiile.

Anul 2017 va fi unul mai bun, in care ne va fi mai usor sa ne ducem la indeplinire planurile. Ezodii.com  iti ofera posibilitatea de a afla ce te asteapta in fiecare saptamana, in functie de zodiacul chinezesc. Este un an care vine cu multe provocari, iar pentru a avea rezultate este nevoie de perseverenta si de multa munca. Zodia Cocosului va avea parte de cele mai mari schimbari, insa nici Sobolanii si nici Iepurii nu sunt ocoliti de schimbari majore in viata. Dragonii si Tigrii au parte de o viata sentimentala linistita, iar Bivolilor norocul le permite sa riste. Serpii si Maimutele pot avea mici probleme de sanatate, in timp ce zodia Cainelui are nevoie de mai mult curaj. Zodia Porcului are sprijin din partea prietenilor.

 

De pe ezodii.com afli mai multe despre ce trasaturi are fiecare zodie in parte nu numai in zodiacul chinezesc, ci si in cel european. 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer