Ziare.com: A vrut intr-adevar Apple sa vina in Romania? Raspunsul gigantului IT

de Redactia Hit | 24 iunie 2015

Presa din Romania a relatat recent ca gigantul american Apple a vrut sa investeasca in tara noastra, dar s-a razgandit din cauza infrastructurii dezastruoase, dupa ce un vicepresedinte al companiei IT a condus sapte ore de la Bucuresti la Brasov.

Ziare.com i-a contactat pe cei de la Apple si i-a intrebat daca relatarile sunt adevarate, iar acestia ne-au spus ca nu au intentionat niciodata sa faca vreo investitie in tara noastra, cel putin nu la nivel oficial.

"Va multumim ca ati luat legatura cu Apple. Nu am o declaratie oficiala sau un comentariu pe care sa il pot atribui cuiva, insa va pot spune ca, aparent, aceste zvonuri sunt lipsite de substanta", a declarat Tanya Ridd, un reprezentant al Biroului de presa al Apple, la solicitarea Ziare.com.

Compania a negat astfel informatiile potrivit carora Romania ar fi ratat acum cativa ani o investitie straina importanta de la Apple la Brasov.

Dezvaluirea a fost facuta de Silviu Savin, partener Ascenta Management si administrator Coresi Business Park, la ZF Live.

Cititi in continuare despre "A vrut intr-adevar Apple sa vina in Romania? Raspunsul gigantului IT", pe ZIARE.COM

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple investitie Romania romania infrastructura apple birou apple romania
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google