ZenWatch 2 de la Asus, prezentat la Computex 2015 in Taiwan (VIDEO)

de Radu Eftimie | 1 iunie 2015

Asus a prezentat la targul de tehnologie din Taiwan, Computex 2015, si Asus ZenWatch 2, a doua generatie a ceasului inteligent al companiei.

Noul Asus ZenWatch 2 vine in doua versiuni ca dimensiune, 37mm si 41mm, modelul mai mic dispunand de o bratara de 18mm, in timp ce fratele sa mai mare fiind dotat cu o bratara mai lata, de 22mm.

Ambele versiuni ale ZenWatch 2 ruleaza Android Wear, au carcasa din otel, certificata IP67 (rezistenta la apa si praf), iar display-ul este protejat cu Gorilla Glass 3. Din punct de vedere al design-ului, modelul de 41mm reprezinta o restilizare a primlui ZenWatch, caruia i s-a adaugat si un buton care seamana foarte mult un remontor de ceas traditional. Asus nu a precizat, insa, care este utilitatea butonului.

Potrivit comunicatului de presa international, procesorul care motorizeaza noul Asus ZenWatch 2 este un Qualcomm Snapdragon (nu se specifica ce model, posibil Snapdragon 400), iar display-urile sunt de tip AMOLED (probabil ca display-ul cazul modelului mai mare este de 1,63 inch, dar nu avem informatii clare in acest moment). Cumparatorii ceasurilor inteligente din a doua generatie ZenWatch vor avea posibilitatea sa aleaga dintr-o gama destul variata de bratari, atat din punct de vedere al materialului folosit (cauciuc, piele sau metal), cat si din punct de vedere cromatic, iar producatorul a anuntat la eveniment ca va lansa si o bratara in colaborare cu Swarovski.

Potrivit Asus, aplicatia Remote Camera, apreciata de posesorii primei generatii de ZenWatch, a primit un update semnificativ, iar aplicatia Wellness, dedicata monitorizarii activitatilor fizice ale utilizatorilor, a fost si ea actualizata.

Din pacate, ca si in cazul Asus ZenFone Selfie, despre care am scris mai devreme, Asus nu a dat detalii legate de pretul sau disponibilitatea comerciala pentru ZenWatch 2, asa ca vom reveni cu noi informatii in momentul in care vom intra in posesia acestora.

Sursa: Asus via AndroidPolice

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Asus ZenWatch 2 ZenWatch 2 specificatii ZenWatch 2 computex asus ZenWatch
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google