ZIBRA.RO Vara aceasta alege sa porti incalatamintea sport foarte apreciata de vedete!

de Redactia Hit | 14 iunie 2016

 

Cand vine vorba de incaltamintea sport, trebuie sa recunostem ca exista numeroase variante care sa ne multumesca pe toti  in functie de preferinte.

Desi, femeile sunt capabile sa poarte toata ziua tocuri, ele nu se feresc nici de pantofii sport care sunt atat de comozi si perfecti intr-o zi in care alergi dupa cumparaturi sau preferi sa te plimbi.

Vedetele au adus trendul unor modele de incaltaminte sport de dama cu care reusesti sa faci impresie buna la o petrecere in aer liber fara sa ai senzatia ca nu te-ai incadra in peisaj.  Acum exista numerose variante cu care sa scoti o tinuta din anonimat daca alegi sa porti un sneakers de dama fabricat din materiale usoare si moi care sa-ti completeze tinuta intr-un mod original. Stilurile abordate in prezent de catre femeile mai indraznete arata pasiunea cu care combini intr-un mod reusit sportul cu clasicul. Astfel observam tinute alcatuite din sacouri, camasi si chiar rochii la care se adauga tenisi de dama in diferite combinatii de culori ce marcheaza intregul look ca unul fashionist .

 

Suntem incantate de notorietatea de care se bucura aceste incaltari care par a avea succes si anul urmator de vreme ce majoritatea colectiilor se imbunatatesc de la sezon la sezon. 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer