Xiaomi Mi Smart Speaker

de Redactie Hit.ro | 16 octombrie 2020

Boxa mi

Anuntat pentru prima data in India in septembrie, difuzorul inteligent Xiaomi Mi ar putea ajunge in curand in Europa, potrivit unui raport al WinFuture.

Difuzorul Mi Smart include pachete inteligente Google Assistant accesibile prin intermediul a doua microfoane cu camp indepartat de pe acoperisul difuzorului. Panoul sau superior poarta, de asemenea, comenzi tactile si include un inel cu LED-uri Amazon Echo, pentru un plus de fler RGB adaugat.

Pe plan intern, produsul Mi include un driver principal de 12 W de 2,5 inci, cu suport DTS. Suport pentru retelele Wi-Fi de 2,4 GHz si 5 GHz si Bluetooth 5.0. Utilizatorilor li se promite, de asemenea, sunet 360 de grade datorita designului sau de plasa cu fir.

In recenzia noastra Mi Smart Speaker, am constatat ca este excelenta pentru reproducerea vocala si acustica, dar se lupta cu piesele cu greutate mare. De asemenea, difuzorului ii lipseste suportul line-out, o necesitate pentru cei care doresc sa-l foloseasca ca controler inteligent pentru difuzoare mai mari.

Xiaomi nu a confirmat inca preturile si disponibilitatea pe continent, dar se asteapta sa apara mai multe informatii de la firma chineza in curand.

In Romania ar trebui sa aiba un pret de pornire de 250 de lei ceva ce face ca produsul sa fie accesibil in comparatie cu un salariu mediu pe economie.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google