Vreti un pick-up retro bun? Gibson Innovation lanseaza noi sisteme audio Philips (Preturi)

de Radu Eftimie | 7 mai 2015

Gibson Innovation a anuntat, astazi, lansarea in Romania a doua noi sisteme audio Philips, Philips Fidelio E5 si B5, si noul pick-up Philips OTT2000 ce ascunde in carcasa retro cele mai noi tehnologii.

Sistemul de boxe Philips Fidelio E5

Philips Fidelio E5 propune conceptul de "Surround la cerere", potrivit unui comunciat de presa. Ce inseamna acest lucru? Sistemul "se transforma in cateva secunde dintr-un sistem audio stereo de inalta fidelitate intr-un sistem home cinema surround. Partile superioare ale fiecarei boxe sunt detasabile si pot fi mutate in spatele ascultatorului, rapid si simplu, creand efectul de sunet sourround".

Utilizatorul trebuie, practic, sa decupleze  boxele wireless de la unitatile principale si sa le amplaseze in partea din spate a camerei.

Philips Fidelio E5 costa 2.999 lei

Sistemul SoundBar Philips Fidelio B5

"Sistemul SoundBar Philips Fidelio B5 functioneaza pe acelasi principiu ca si Fidelio E5, insa partile detasabile sunt cele din lateralele unitatii principale. Boxe detasabile, care devin boxe de spate ale sistemului, sunt dotate cu cate un modul independent Bluetooth, ceea ce le face independente. Fiecare boxa portabila are o putere de iesire de 8W si poate furniza un sunet puternic oriunde s-ar afla. Cu doua boxe de spate detasabile si o bara de sunet centrala, sistemul Philips Fidelio B5 poate transmite muzica in trei locuri sau camere diferite, in acelasi timp."

SoundBar Philips Fidelio B5 cosnta pe piata locala 3.699 lei

Pick-up Philips OTT2000

Probabil ca nu multi dintre cititorii HIT.ro stiu de existenta Philips AG4131, un pick-up lansat in anii '60 si care a devenit o adevarata legenda. Gibson Innovation a decis sa readuca la viata legeda, "reincarnata" acum in modelul Philips OTT2000.

Philips OTT2000 pastreaza design-ul retro, dar dispune, desigur, de cele mai noi tehnoologii si functionalitati ale sistemelor de sunet de astazi. Philips OTT2000 ofera conversie USB pentru inregistari MP3, o boxa de inalta eficienta, platan echilibrat dinamic, posibilitati de transmitere wireless a sunetului prin Bluetooth, radio FM digital cu functie de memorare a posturilor preferate, redarea CD-urilor, conector audio-in. Este important de precizat ca Philips OTT2000 poate face coversia vinilurilor in mp3/mp4 si le poate stoca pe un stick USB fara sa fie nevoie de utilizarea unui PC.

Philips OTT2000 costa pe piata locala 699 lei

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: gibson innovatiion philips fidelio e5 philips fidelio b5 Pick up Philips OTT2000
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google