Vrei un semineu? Iată șase motive pentru care sa alegi serviciile firmei Pefoc.ro

de Redactie Hit.ro | 3 aprilie 2017

 

Când mi-am construit casa nu ştiam ce sursă de încălzire să folosesc pe timpul iernii. M-am documentat şi am ajuns la concluzia că un şemineu pe lemne este alegerea perfectă pentru mine şi ar fi mai înţelept decât alegerea unei sobe semineu. Cumpărarea unui şemineu este o decizie pe termen lung. De aceea, când ne-am hotărât să o facem şi avem spaţiul şi bugetul necesar, trebuie să consultăm o echipă de specialişti care ne pot oferi cele mai bune sfaturi în privinţa achiziţionării produsului optim, adaptat cerinţelor şi nevoilor noastre.

De ce să apelezi la echipa Pefoc.ro dacă doreşti un şemineu, un şemineu tip centrală sau un semineu decorativ? În primul rând, pentru că profesioniştii de la Pefoc.ro sunt prezenţi de 17 ani pe piaţă în acest domeniu. În fiecare an, peste 8000 de clienţi achiziţionează cel puţin unul dintre produsele noastre! Datorită valorilor pe care şi le-au însuşit încă de la început, PeFoc.ro a câştigat aprecierea şi respectul clienţilor săi prin seriozitatea şi profesionalismul până la cel mai mic detaliu.

Un al doilea motiv pentru care ar trebui să apelezi la ei sunt preţurile, fiind cele mai bune raportate la calitatea produselor. Lucrează cu producători importanţi din SUA şi Europa, oferind garanţii şi asigurându-se că preţurile pentru clientul final sunt cele mai avantajoase.

În al treilea rând, echipa Pefoc.ro, oferă consultanţă gratuită şi colaborează cu clientul pentru a găsi împreună cea mai bună soluţie în privinţa alegerii unui şemineu. De asemenea, după achiziţionarea lui, specialiştii sunt în continuare dispuşi să îţi răspundă la întrebări şi să îţi ofere sfaturi utile pentru întreţinerea în cât mai bune condiţii a şemineului tău. În plus, transportul şemineului este gratuit şi asigurat.

În al patrulea rând, durata de viaţă a produselor lor este mare. Garanţia este valabilă între cinci şi şapte ani, iar şemineele tip centrală au o garanţie prelungită. Coşurile de fum au garanţie 30 de ani, producătorul garantând siguranţă casei până la 10 autoaprinderi a coşului de fum.

În al cincilea rând, montarea şemineului se face cu o echipă de profesionişti, manopera având o precizie inginerească. În al şaselea rând, nu este necesar să aştepţi pentru a avea şemineul mult dorit. Chiar dacă cei de la PeFoc.ro execută lucrări în toată ţară, una din cele  cinci echipe profesioniste este gata să vină la tine acasă să-ţi monteze şemineul ales în cel mai scurt timp.

 

Îţi doreşti un semineu PeFoc, acum este simplu! Echipa îţi stă la dipoziţie cu o gamă variată de produse: sobe pe lemne, şeminee centrală, termofocare, coşuri de fum  şi alte accesorii pentru şemineul tău. PeFoc.ro - Noi facem tot, tu pui pe foc! 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer