Viata lui Steve Jobs devine subiect de film

de Redactie Hit.ro | 9 octombrie 2011

La doar cateva zile de la  moartea co-fondatorului , Steve Jobs, cei de la Sony Pictures au anuntat ca se pregatesc sa ecranizeze o biografie a acestuia.

Filmul se va baza pe  o carte  despre viata lui Steve Jobs, al carei autor este Walter Isaacson, o biografie acceptata de cel ce a pus bazele Apple.  Fost redactor-sef al revistei Time si presedinte al postului TV CNN, Isaacson l-a intervievat pe Jobs de 40 de ori in decursul a doi ani, el vorbind de asemenea si cu multi dintre colegii, prietenii si membrii familiei acestuia.

Biografia lui Steve Jobs a devenit (de la moartea parintelui Apple) cea mai ceruta carte inca nelansata (acest lucru fiind programat pentru 24 octombrie) de pe site-ul Amazon .
film biografie Steve Jobs Sony film Steve Jobs
Sony Pictures, studioul responsabil si de The Social Network,  a juns la o intelegere cu Issacson, oferindu-i 3 milioane de dolari pentru drepturile de autor daca filmul se va produce si un 1 milion de dolari daca acesta nu va ajunge pe marile ecrane.

Iata cum au descris cartea cei de la Simon & Schuster, editura ce va publica volumul biografic: “Este o poveste fascinanta despre viata tumultoasa si personalitatea covarsitoare a unui intreprinzator extrem de creativ, a carui pasiune pentru perfectiune si a carui fermitate grozava in decizii au revolutionat sase industrii: cea a calculatoarelor personale, cea a filmelor de animatie, a muzicii, a telefoanelor mobile, a tablet PC-urilor si a publicarii digitale".

Desi este de asteptat ca David Fincher sa preia regia noii pelicule, detaliile legate de scenaristul, regizorul sau distributia filmului urmeaza sa fie anuntate ulterior.

Sursa: Cinemagia.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google