Velvet Dental readuce perfectiunea zambetului cu ajutorul fatetelor dentare

de Redactie Hit.ro | 12 decembrie 2017

Velvet Dental, clinica stomatologica in sector 1, pune la dispozitia clientilor cele mai bune servicii medicale dentare de pe piata din Romania. Personalul are ca principal obiectiv siguranta absoluta a pacientilor, intreg serviciul medical bazandu-se pe confort, rafinament si eleganta.

 

La Velvet Dental departamentul de resurse umane este considerat inima organizatiei. “Pretuim oamenii care lucreaza cu dedicare si sunt pasionati de progres. Tocmai de aceea specialistii nostri sunt in continua informare in acest domeniu si utilizeaza tehnologie ultra moderna”, declara un reprezentant din cadrul clinicii.

In portofoliul vast de servicii Velvet Dental sunt incluse si serviciile de estetica dentara: fatete dentare, albire dentara, incrustatii ceramice si coroane dentare cu zirconiu, acestea fiind lucrari executate de personal foarte bine pregatit pentru a activa in aceasta ramura a stomatologiei.

 

Primul si cel mai important avantaj oferit de aplicarea de fatete dentare este redarea zambetului perfect prin metode cat mai putin invazive. Fatetele dentare pot sa fie folosite in scopul de a cosmetiza zambetul si pot sa corecteze micile deficiente legate de culoarea dintilor si de forma, sau pot fi folosite pentru a modifica in totalitate aspectul arcadelor dentare.

 

Aceste foite subtiri, realizate din portelan de culoare translucida au rolul de a acoperi suprafata frontala a dintilor, conferind zambetului un aspect cat mai estetic. Suprafa fatetelor dentare este impenetrabila si de aceea dintii fatetati nu isi schimba culoarea si stralucirea date de materialul ceramic.

 

Expertii de la Velvet Dental subliniaza faptul ca fatetele dentare sunt dedicate anumitor tipuri de dinti si explica faptul ca sunt recomandate pentru dintii colorati care nu raspund pozitiv la un tratament normal de albire, pentru a inchide tremele si diastemele de dimensiuni mici si pentru a corecta inghesuirile dentare in momentul in care pacientul refuza tratamentul ortodontic.

 

Fatetele din ceramica nu se schimba in mod normal, iar producatorii sustin ca ele pot fi utilizate pentru o perioada cuprinsa intre 10 si 20 de ani. In functie de tipul de ceramica, unele fatete pot avea o garantie de 5 ani, dar la Velvet Dental clientii vor beneficia de cele mai bune produse, si, prin urmare, vor avea o perioada de garantie estimata spre limita superioara.

 

Dupa procedura de aplicare fatete dentare, acestea trebuie intretinute in mod corespunzator pentru a rezista cat mai mult. Deoarece in clinica Velvet Dental clientul este pus intotdeauna pe primul loc, exista posibilitatea de a plati un abonament lunar care include oferte speciale si disconturi pentru anumite tipuri de servicii. Dovedind o imensa flexibilitate, Velvet Dental pune la dispozitia pacientilor mai multe tipuri de abonamente cu valori diferite si servicii incluse variate, astfel incat sa poata beneficia de aceasta oportunitate si persoanele care nu au un buget foarte mare alocat dintilor.

 

Uneori pretul procedurilor de cosmetica dentara poate fi considerabil si de aceea, pentru persoanele care isi doresc zambetul perfect a fost creat abonamentul Red Velvet. Pentru doar 50 de euro pe luna, pacientul beneficiaza de o gama variata de servicii gratuite care sa acopere cat mai multe dintre nevoile pacientului. In afara de gratuitati, Red Velvet include si un discount de 20% pentru fatele dentare. Toate detaliile pot fi vazute pe site-ul velvetdental.ro.

 

 

Velvet Dental, clinica stomatologica Sector 1, ofera serivicii stomatologice de cea mai buna calitate. Portofoliul variat de servicii si numarul de clienti multumiti sunt dovada ca la Velvet Dental se pune accent pe satisfactia prin cele mai moderne metode a pacientilor. De la cosmetica dentara si pana la chirurgie, toate serviciile incluse sunt realizate de personal medical cu o inalta calificare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google