V-Tex pantofii sport din viitor

de Redactie Hit.ro | 4 martie 2020

Tehnologia a schimbat cu siguranta un numar de dispozitive pe care oamenii le folosesc in fiecare zi. Inovatiile au dus la evolutia gadgeturilor pentru a deveni mai functional si mai productiv.

Vtex

Exista insa cateva altele care par sa se deplaseze intr-un ritm mai lent cand vine vorba de inovatia tehnologica. De exemplu, majoritatea pantofilor de astazi nu au introdus nimic inovator, in afara de designul estetic modern. Dar lucrurile s-ar putea sa se schimbe pe masura ce tehnologia intra in zona incaltamintei.

Noii pantofi V-Tex Nanotech pot ajuta la deschiderea drumului pentru pantofii viitorului.

Incaltamintea V-Tex Nanotech este proiectata pentru a fi pantofii pentru toti de sezon ai viitorului. Este conceput pentru un plus de confort si se potriveste oricaror tipuri de vreme. Indiferent daca sunteti afara la frig, in mijlocul caldurii sau in conditii de vreme umeda, V-Texcan va asigura confortul necesar in orice moment. Aceasta pereche de pantofi are o tehnologie tricotata in 4 straturi si cu tesatura care este respirabila si care poate bloca apa.

Incaltamintea TheV-Tex Nanotech este, de asemenea, proiectata cu un sistem inteligent cu membrana care suprapune zonele critice in care apa sau umezeala pot patrunde. Acest lucru ofera picioarelor dvs. o acoperire durabila. Pantofii sport ofera o protectie interioara solida pentru a-si mentine structura si forma impreuna cu confortul. Aceasta pereche de pantofi vine, de asemenea, cu o tehnologie interioara de nor care ofera un confort si suport mai bun, urmand in mod natural forma piciorului tau.

Aveti intotdeauna alegerea de a folosi V-Tex ca pantof acvatic sau pentru confort in timpul drumetiilor sau chiar pe zapada. Aceasta pereche de pantofi avansati poate performa cu adevarat in orice vreme, fara a-ti sacrifica confortul. Incaltamintea V-Tex Nanotech este disponibila pentru precomanda pe Indiegogo pentru 89 USD. Este de asteptat sa fie disponibil candva in decembrie din acest an.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer