Urmatorul Kindle Fire HD ar putea rivaliza cu iPad cu Retina Display

de Redactia Hit | 10 iulie 2013

Amazon va lansa in toamna acestui an o noua gama de tablete Kindle, potrivit BGR. Cel mai important upgrade pare a fi display-ul urmatorului Kindle Fire HD, care ar putea egala, ca nivel de detaliu si claritate, performantele Retina Dislay, disponibil pe geneatia recenta de iPad a Apple.

Potrivit informatiilor publicate de BGR, Amazon va pastra strategia de lansari si va propune, in toamna, trei device-uri din seria Kindle. Mai exact, vom vedea pe piata un nou kindle Fire (non HD), un Kindle Fire de 7 inci cu display HD si varful de gama al tabletelor Amazon, Kindle Fire HD 8,9. Acest din urma model ar putea beneficia de un display cu o rezolutie de 2560×1600p.

Daca display-ul se va confirma, inseamna ca Amazon Kindle Fire HD 8,9 va avea un ecran cu o densitate a pixelilor mai mare decat a iPad 4.

Sursa citata mai afirma ca si versiunile mai ieftine vor primi un refresh, cel putin pe parte de display. Astfel, cea mai ieftina tableta din gama, Kindle Fire, va fi dotata cu un ecran cu rezolutie de 1280x800p (in lod de 1024x600, cat are acum), iar modelul Kindle Fire HD de 7 inci va avea un ecran cu rezolutie de 1920x1200p.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: kindle fire hd 8 amazon kindle fire retina kindle vs ipad amazon kindle 2013
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google