Urmariti LIVE Google I/O de la ora 19:30, ora Romaniei. Ce noutati ne-ar putea pregati Google?

de Radu Eftimie | 28 mai 2015

Google I/O va incepe astazi, in San Francisco, de la ora 19:30 - ora Romaniei, si va putea fi urmarit live streaming - vedeti detaliile la sfarsitul articolului. Pana la inceperea conferintei dezvoltatorilor Google, care se desfasoara pe parcursul a doua zile (28 - 29 mai), sa vedem impreuna ce noutati ne-ar putea prezenta gigantul in aceasta seara.

Google Android M - upgrade-ul sistemului de operare mobil al Google - va aduce cateva noutati importante si, cel mai probabil, o mare parte dintre acestea ne vor fi prezentate in aceasta seara, in cadrul conferintei dezvoltatorilor Google I/O.

Se vorbeste deja de ceva timp despre o noua metoda de plata ce va fi implementata in Android M (nume de cod Macadamia Nut Cookie), respectiv Android Pay, la care chiar Sundar Pichai, seful Android, a facut referire recent. De asemenea, Google ar putea pune la dispozitia dezvoltatorilor companiei si un Developer Preview al Android M.

Google Android Wear - sistemul de operare pentru wearables al Google a primit cu cateva saptamani in urma un update, insa noi functionalitati in dezvoltare ar putea fi dezvaluite astazi.

Google si gadgeturile de Realitate Virtuala

Google a inceput sa investeasca de cativa ani si in tehnologia de Realitatea Virtuala. La inceputul acestui an a demarat un parteneriat cu Mattel si a prezentat prima versiune a Viewmaster, un headset VR ieftin, care va costa in jur de 30 de dolari, daca informatiile de pana acum se confirma, si va fi lansat pe piata in aceasta toamna. Asa ca, este posibil ca Google sa ofere noi detalii si despre acest device sau, cine stie, poate va dezvalui un alt produs bazat pe tehnologia de Realitate Virtuala.

Google Brillo - platforma pentru casa inteligenta

Unul dintre proiectele noi ale Google, cunoscut pana acum sub numele de cod Brillo, ar putea fi si el detaliat in cadrul Google I/O. Brillo este o platforma software prin care Google isi face intrarea pe segmentul casei inteligente. Software-ul conecteaza, in esenta, toate gadgeturile inteligente dintr-o locuinta, de la blenderul din bucatarie si pana la sistemul de lumini sau cel audio etc.

Alte posibile anunturi

Mai putin probabil, dar nu exclus, este sa aflam in aceasta seara si cateva noutati legate de viitoarele terminale Nexus, si ne referim in special la urmatoarea generatie de smartphone-uri, despre care inca nu am aflat cine o va produce pana la urma... De asemenea, Google ar putea aduce pe scena si noul dongle HDMI, Chromecast, dar si noi Chromebook-uri.

Vom reveni cu detalii dupa eveniment, care incepe in jurul orei 19:30, ora Romaniei.

Daca doriti sa urmariti LIVE GoogleI/O, accesati ACEST LINK

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: google I O 2015 live streaming google I O noutati android m Google Brillo google VR Viewmaster
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google