Un service gsm bine ales – asigurarea de sanatate a telefonului tau

de Redactie Hit.ro | 20 decembrie 2017

Multi dintre noi poate nu realizam, dar am ajuns sa fim o generatie pentru care telefoanele, mai nou, cele smart sunt nelipsite din viata noastra. Fie ca le utilizam la serviciu, comunicam cu membrii familiei sau prietenii prin intermediul lor, accesam pagini web sau ne place sa le folosim pentru a face poze cu ele, am inceput usor usor sa manifestam o dependenta in legatura cu acestea.

Unii dintre noi chiar au transformat telefonul intr-un lucru foarte personal, care le tradeaza intreaga identitate, cat si personalitatea. Pentru ca unii apeleaza la tot felul de modalitati de personalizare a dipozitivului mobil, acesta a ajuns sa fie vazut ca o carte de vizita. Astfel, ajung sa isi cumpere anumite modele de telefoane doar pentru a impresiona si a-i ajuta sa isi ridice statutul social. Dar ce facem noi toti cand ne confruntam cu o defectiune aparuta la nivelul telefonului, care ne da peste cap intregul ritual zilnic, care inseamna chiar si cateva ore bune petrecute butonandu-l de zor?

In cazul acesta, toata drama poate sa fie evitata cu ajutorul serviciilor unui service gsm, ai carui angajati cunosc pe deplin nevoile, dar si asteptarile tale in acest sens. Cand vine vorba de servicii efectuate intr-un timp cat mai rapid, fara prelungiri nejustificate, cei de la www.glassgsm.ro sunt profesionistii de care avem toti nevoie.

Nu numai ca isi tin promisiunile in legatura cu promptitudinea lor, dar in acelasi timp au grija ca serviciile pe care le ofera sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate, care sa multumeasca chiar si cel mai exigent posibil client. Astfel, indiferent de orasul in care te afli, acestia isi iau angajamentul in ceea ce priveste repararea telefonului tau, chiar daca este iPhone sau are sistem Android, precum marca Samsung.

Cei care deja locuiesc in Suceava pot sa isi recupereze aproape instant telefonul, pentru ca daca clientul se deplaseaza direct la sediul firmei, reparatia poate fi efectuata aproape de indata. Astfel, in cateva ore se pot inlocui display-uri, sticle de ecran, rame, butoane, camere, acumulatoare, antena wi-fi, microfon etc. fara a fi nevoit sa astepti prea mult. Acestia garanteaza ca piesele cu care au fost inlocuite cele vechi sunt de cea mai buna calitate, si bineinteles, originale, lucru care nu se respecta la foarte multe service-uri gsm, pentru ca se umfla extrem de mult preturile, in mod nejustificat.

Chiar si cei care locuiesc in alte zone pot sta fara griji in acest caz, pentru ca Glassgsm ofera servicii de cea mai buna calitate si acestora. Tot ce are de facut clientul este sa trimita prin firma de coletarie telefonul sau defectat, care trebuie sa fie foarte bine ambalat de dinainte. Dupa aproximativ 3 zile trebuie ca acestia sa primeasca coletul respectiv, cu telefonul intr-o stare ireprosabila, pe masura performantei celor de la Glassgsm.

Daca in cele sase luni care au trecut de la reparatie se intampla ca respectiva componenta sa se defecteze din diverse motive, dar care sa nu aiba legatura cu neglijenta personala, in acest sens, cei de la Glassgsm ofera inlocuire fara costuri. Asta pentru ca garanteaza munca facuta.

Sunt multe lucruri care ii recomanda pe cei de la Glassgsm ca fiind unii dintre cei mai seriosi astfel de profesionisti ai domeniul. Dovada stau cei 1000 de clienti care au ales serviciile Glassgsm, precum si cele 500 de recenzii de 5 stele, primite pe pagina de Facebook. Iar pentru cei mai neincrezatori ce nu au curaj sa isi lase telefonul pe mana altcuiva, Glassgsm ofera o solutie si in acest sens. Acestia sunt dispusi sa ofere o filmare live, in care clientul sa vada pas cu pas modul in care se realizeaza reparatia gadgetului mult iubit. Astfel, clientii vor putea vedea ca piesele utilizate sunt de cea mai buna calitate, iar cel care este responsabil cu reparatia telefonului se ocupa numai si numai cu acest lucru si nu este curios sa afle ce s-ar putea gasi pe telefonul altcuiva.

Daca se doresc servicii de calitate, care sa aiba un pret justificat si corect, Glassgsm este alegerea ideala in acest sens. Sunt niste adevarati profesionisti, care pun pret pe nevoile clientilor si respecta, mai presus de toate, timpul, care devine tot mai pretios, mai ales cand este vorba de un telefon de serviciu.

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer