Un nou magazin de Airsoft

de Redactie Hit.ro | 31 ianuarie 2017

 

Intr-o lume in care totul evolueaza cu o viteza incredibila oamenii incearca sa gaseasca solutii pentru a se distra astfel incat sa scape de stres si sa iasa din rutina.

                O modalitate de a scapa de stres si a iesi din rutina este airsoft-ul, un joc sportiv in care jucatorii simuleaza un conflict sau efectueaza anumite misiuni. Ceea ce este interesant este ca pentru indeplinirea misiunilor participantii folosesc replici ale unor arme reale ce lanseaza proiectile sferice non-metalice, iar pentru protectie acestia utilizeaza echipamente specifice si tactici militare reale.

                In jocurile de airsoft sunt folosite bile din plastic ca munitie, bile ce au o masa cuprinsa intre 0,20g si 0,43g. Foarte multi jucatori considera airsoftul ca fiind doar un hobby insa pentru pasionatii inraiti este o dorinta de aventura ce se manifesta in cadrul jocului ce nu cunoaste limite in materie de arme airsoft sau scenarii cu tenta militara.

                Pentru a alimenta pasiunea jucatorilor de airsoft din Romania am creat un magazin online de unde orice persoana pasionata isi poate achizitiona arme, echipament, accesorii, piese sau consumabile airsoft.

                AirsoftMegastore este un magazin online cu livrare in toata tara cat si fizic in Constanta prin intermediul magazinului de pe Bd. Mamaia nr.20. Pentru ca scopul nostru este sa aducem sub acelasi acoperis cat mai multe produse destinate jocului de airsoft lucram in permanenta la marirea stocului fizic pentru a putea livra catre jucatori produsele comandate intr-un interval cat mai scurt.

                In magazin sau pe platforma online veti gasit disponibile tot ce aveti nevoie pentru a va echipa asa cum trebuie pentru a castiga un joc de airsoft.  Pentru pasionatii de Airsoft din Constanta si nu numai, magazinul raspunde nevoii de a cumpara rapid ce au nevoie pentru a-si imbunatatii jocul.

Competitia si adrenalina din cadrul jocurilor creste apetitul participantilor de a detine arme cat mai puternice si precise, dar si echipamente airsoft pentru o protectie ridicata in cadrul jocului. Pasiunea pentru acest joc sportiv punem la dipozitie in magazinul online cat si in cel fizic tot ceea ce aveti nevoie pentru a va inarma asa cum se cuvinte pentru un joc in care adrenalina ajunge la cote maxime.

                AirsoftMegastore ofera produse destinate jocului de airsoft atent alese de specialisti. In magazinul online, dar si in cel fizic veti gasi preturi corecte pentru produsele comercializate, produse ce sunt insotite de garantie si postgarantie.

                Livrarea in tara pentru produsele disponibile in stoc se face in maxim 24 de ore pentru ca ne dorim ca asteptarea dumnevoastra sa nu fie prea mare.

 

                AirsoftMegastore este locul in care gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru ca jocul de airsoft sa fie la fel precum conflictele reale.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer