Un monitor second hand are nenumarate avantaje

de Redactia Hit | 6 iulie 2016

Cand ai nevoie de un nou monitor, poti sa cumperi unul second hand. Acesta iti aduce mai multe avantaje.

 

In primul rand, un monitor secod hand este mai ieftin decat unul nou. Iar functiile pe care le indeplineste sunt aceleasi. Astfel, cumperi un produs de care ai nevoie, la un pret bun. Cele mai multe dintre monitoarele second hand sunt foarte bine ingrijite si pastrate, ceea ce inseamna ca isi vor exercita foarte bine sarcinile. Un astfel de monitor poate fi aproape nou in momentul in care il cumperi, depinde mult si de noroc. Poate fi gasit la un pret bun mai ales daca este achizitionat de pe internet. Aici exista si multe promotii si oferte, de care trebuie sa profiti.

 

Monitorul, important pentru afisaj

 

Un monitor pentru laptop sau care, eventual, sa tina loc si de televizor, trebuie sa fie bine ingrijit, astfel incat afisajul acestuia sa fie perfect. Un film la televizor trebuie sa se vada foarte bine. Cu cat un monitor second hand este fabricat mai aproape de anul 2016, cu atat are mai multe functii. Una dintre ele este reglarea luminozitatii: aceasta trebuie sa fie reglata in functie de preferintele fiecarei persoane in parte. Pentru fiecare om difera intensitatea luminii, atat in ceea ce priveste displayul de la televizor sau al unui monitor de calculator.

 

Si culorile au o mare importanta, ele trebuie sa fie cat mai vii si sa imite perfect realitatea. Mai ales cand vorbim despre un monitor LCD sau LED, culorile au un farmec aparte, ele chiar trebuie sa fie senzationale.

 

Monitoare second hand speciale pentru jocuri

monitoare second hand sau noi [sursa foto: pixabay]

 

Exista si monitoare 4K, care au specificatii tehnice deosebite. Importanta monitorului este una foarte mare, atat la calculator cat si pentru displayul unui laptop. De aceea produsul trebuie sa fie ales cu multa grija. Cele mai multe monitoare care se gasesc pe piata, chiar daca sunt second hand au garantie. Acesta este un lucru important, in caz ca se defecteaza.

 

Echipat cu tehnologie G-SYNC

Unele dintre cele mai importante monitoare second hand sunt cele dedicate celor care se joaca. Acestea trebuie sa indeplineasca mai mule functii, astfel incat sa fie pe placul celui care a achizitionat produsul. Exista monitoare premium petru jocuri, care au ecran IPS si tehnologie G-SYNC.

Cele mai multe monitoare fabricate in prezent sunt dotate cu tehnologie G-SYNC. Printre firmele producatoare de monitoare se numara ASUS, LG, TOSHIBA, HP, iar lista poate sa continue.

In momentul in care cumperi un monitor second hand pentru gamerii cu experienta, trebuie sa cauti unul care sa asigure un timp de reactie foarte bun. Este necear acest lucru pentru ca unele jocuri se joaca foarte rapid si au nevoie de o imagine perfecta.

placa video [sursa foto: wikipedia]

 

Un ecran bun este cel full HD de 24, care sa aiba o rata de actualizare a imaginii la 120Hz. Functia G-SYNC este cea care elimina efectul de tearing, ceea ce inseamna ca se sincronizeaza actualizarea ecranului cu imaginea trimisa de placa video, tehnologia functionand intre 30Hz si180Hz. Monitoarele sunt intotdeauna conectate la placi video astfel incat sa functioneze corect.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer