Top 8 gadgeturi pentru noii parinti

de Redactie Hit.ro | 30 aprilie 2020

Articolul de mai jos este dedicat proaspetilor parinti care doresc sa cunoasca starea bebeluslui in orice moment prin utilizarea celor mai noi gadget-uri care pot fi cumparate. Daca abia ati aflat ca veti fi mamica calculeaza data nasterii bebelusului cu calculator sarcina.

1. Umidificator

Umidificatorul este un instrument excelent care nu trebuie sa iti lipseasca. Pielea copilului tau este mai sensibila la climatele mai uscate si, prin urmare, va deveni mai usor iritata. Un umidificator este alegerea excelenta pentru camera copilului.

2. Monitor pentru bebelusi

Monitoarele pentru bebelusi sunt adevarat gadget-uri tehnologic cool pentru noii tati si mame, in special pentru parintii pentru prima data. Exista cateva tipuri diferite de monitoare pentru bebelusi in care s-ar putea sa doriti sa investiti. De asemenea, cel mai important este monitorul video standard sau audio pentru bebelusi, care va va anunta daca copilul dvs. plange sau daca copilul dvs. doarme bine, chiar si atunci cand nu esti acolo. Alege cel mai bun monitor video pentru copilul tau.

3. Camere de securitate

Camerele de securitate sunt unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poti avea in casa ta, pentru ca te vor informa daca se intampla ceva. Veti avea liniste sufleteasca prin simpla deschidere a unei aplicatii pe dispozitivul dvs. mobil si de a vedea copilul in timp real.

4. Generator de zgomot

Un timp, generatorul de zgomot este un gadget tehnologic excelent pentru parintii de prima data. Este un dispozitiv care creeaza un zgomot neutru in urechile bebelusilor tai, care ii poate aminti de pantece si ii poate ajuta sa doarma atunci cand nu va mai fac nimic. Generatoarele de zgomot variaza considerabil in functie de tipul de zgomot pe care il produc.

5. Termometru pentru suzeta

Termometrul pentru suzeta este una dintre cele mai mari inventii ale tehnologiei moderne pentru bebelusi. Suzeta se utilizeaza normal, dar puteti sa o priviti oricand doriti si sa aflati care este temperatura bebelusului. Veti sti imediat daca este ceva in neregula, in loc sa asteptati ca simptomele sa va avertizeze.

6. Pompa de san

Pompa de san a fost inventata pentru mamici. Aceasta va permite sa creati sticle suplimentare de lapte matern pentru acele perioade in care nu puteti alapta, iar cea mai buna parte este ca oricine le poate oferi sticla.

7. Sticla cu autoincalzire

O alta inventie excelenta ca fiind cele mai cool gadgeturi si produse pentru noii parinti din lumea bebelusilor este sticla cu autoincalzire. Aceasta sticla va mentine laptele sau formula calda pentru tine, fara a fi nevoie de un cuptor cu microunde sau de incalzire a unei oale cu apa pe aragaz pentru a pune bebelusul. Aceste sticle vor mentine laptele sau formula calda oriunde ai merge.

8. Termometru de baie

Un alt instrument excelent pentru parintii noi pentru ingrijirea bebelusilor este un termometru de baie. Puteti obtine termometre de baie plutitoare care vor actualiza continuu temperatura, astfel incat sa va asigurati ca apa nu este prea calda pentru micutul dvs. Acesta este un ajutor grozav pentru mame.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer