Top 5 cele mai tari jocuri gratuite de racing (online si offline)

de Liviu Petrescu | 17 septembrie 2012

Dependenta de adrenalina la volan poate fi satisfacuta complet gratuit cu jocuri de curse care ofera o experienta excelenta si multiplayer. Unele jocuri video de racing gratuite ofera o experienta aproape complet realista, in timp ce altele aduc soferul intr-o lume complet noua. Iata cele mai bune 5 jocuri racing free, intr-un clasament realizat de PCWorld.

1. Need For Speed World

Lansat in 2010 de Electronic Arts, Need for Speed World este un MMO gratuit demn de seria de jocuri NFS. Include grafica performanta, numeroase tipuri de masini de curse si suficiente momente de actiune.

In joc poti achizitiona bonusuri SpeedBoost, dar chiar si fara sa cheltuiesti vreun ban poti avea acces la numeroase modalitati de a-ti imbunatati autovehiculele.

Modul multiplayer online iti permite sa intri in curse cu adevarat globale, pentru a testa masinile tale imbunatatite si pentru a incerca sa castigi cursele scapand de fiecare data de politie. Necesita o conexiune online la fiecare pornire a jocului, pentru conectarea la serverele NFS.

5 jocuri racing free


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: jocuri racing free jocuri masini gratuite jocuri video curse
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google