Top 5 Motive pentru a alege un Certificat SSL

de Redactie Hit.ro | 18 octombrie 2017

 

SSL reprezinta protocolul criptografic creat special pentru a mentine comunicatiile peste internet sigure. In ultima perioada tot mai multi administratori de website au inlocuit protocolul http cu https pentru a obtine o serie de avantaje:

* Criptarea informatiilor - pentru a bloca interceptarea informatiilor senzitive introduse pe un website, precum user, parole, date personale sau date bancare.

* Autenticitatea - este important ca pentru un utilizator sa cunoasca faptul ca website-ul utilizat este unul de incredere si nu este unul fals creat pentru phishing/scam. Astfel exista 3 tiputi de certificate: Validare Domeniu (DV), Validare Organizatie (OV) si Validare Extinsa (EV).

* SEO si Google Rank Boost - Incepand cu august 2014 Google pune accent pe utilizarea protocolului https si ofera un rang mai bune website-urilor care au certificat ssl, afisandu-le deseori inaintea celor fara certificat. De asemenea Bing, Yahoo si Yandex tin cont de certificatul SSL pentru afisarea cu prioritate la cautari.

* Indicator de siguranta - toate certificatele DV, OV si EV prezinta in bara browserului pictograma de conexiune securizata (un lacat verde). Mai mult, website-urile cu certificatele EV (care ofera siguranta maxima) sunt afisate cu binecunoscutul 'green bar'.

* Profesionalism si atragere cumpartori - Clientii si partenerii dvs de afaceri vor aprecia mai mult un website care afiseaza incredere printr-un certificat ssl mai ales prin utilizarea unui certificat OV sau EV. De asemenea studiile au dovedit ca utilizarea unui certificat duce la o crestere de pana la 20% a vanzarilor prin finalizarea cosurilor de cumparaturi care altfel ar fi ramas abandonate - deoarece fara https clientii devin nesiguri de reputatia website-ului de unde doresc sa faca achizitii.

In ajutorul administratorilor de website-uri, pe SPEEDHUB.eu pe langa serviciile de gazduire web, inregistrare domenii si servere vps, ofera si certificate ssl. Printre cele mai cumparate fiind: Comodo Positive SSL (DV) - 6.99 Euro/An, Comodo Instant SSL (OV) - 32.99 si Comodo Positive EV (EV) - 95.99 Euro/An. De asemenea la achizitiile pe 2 sau 3 ani obtineti reduceri semnificative la preturile de mai sus. Pentru suport la achizitia, generarea si instalarea unui certificat nu ezitati sa contactati echipa de suport telefonic, pe livechat sau prin sistemul de tichete.

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google