Test de display-uri - Samsung Galaxy S4 vs. HTC ONE. Care este mai bun?

de Redactia Hit | 7 iunie 2013

CNET a realizat un test comparativ complex pentru a vedea ce display este mai bun: cel al HTC One sau cel al Samsung Galaxy S4

Testul, desfasurat intr-un laborator specializat a relevat ca, per total, ecranul Samsung Galaxy S4 este superior celui cu care este dotat HTC ONE. Totusi, cei de la CNET precizeaza ca, in final, alegerea pe care o veti face privind achizitia unuia dintre cele doua terminale de top tine doar de preferintele subiective.

Cumpara de la Emag.ro telefonul HTC pe care il doresti

In primul rand, noteaza sursa citata, HTC ONE ofera mai putin posibilitati de customizare a calitatii culorilor afisate pe ecran decat Galaxy S4, air acest lucru se vede in cele din urma in anummite conditii ambientale in care sunt folosite device-urile. Samsung Galaxy S4 ofera doua setari suplimentare: prima este Screen mode, iar a doua este Auto adjust screen tone.

Cumpara de la Emag.ro Samsung Galaxy S4 si accesorii dedicate

Galaxy S4 bate HTC ONE si la capitolul afisarii continutului in gama de negru si ofera un contrast ceva mai bun decat rivalul sau. Potrivit celor de la CNET, aceste avantaje se au un impact pozitiv pentru device-ul Samsung in cazul vizionarii de filme.

Mai multe detalii despre testul complet de display-uri puteti citi AICI.

Sursa: CNET

Sursa foto: CNET

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: galaxy s4 vs htc one htc samsung display test display samsung s4 test display htc one
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google