Tesla S, nivel inalt de siguranta si confort

de Redactie Hit.ro | 29 noiembrie 2019

Tesla

Tesla S este un liftback cu 5 uși, cu tracțiune integrală și echipat cu două motoare electrice. Modelul este produs de compania Tesla Inc. în California, SUA, în timp ce vehiculele destinate pieței europene sunt fabricate în Centrul de Distribuție European

Tilburg, Elveția.

 

Mașina a fost prezentată în 2012 și produsă până în prezent. Pe durata anilor de producție au fost disponibile mai multe variante. Acestea includ automobile cu diferite perioade de autonomie, accelerație și parametri de viteză de top.

Mai mult, versiunile anterioare erau echipate doar cu tracțiune integrală sau tracțiune spate, în timp ce versiunile moderne au tracțiune integrală.

 

La fel ca toate modelele Tesla, modelul S este renumit pentru economia de energie, nivelul înalt de siguranță și confort, precum și pentru dinamica impresionantă. Modelul a trecut cu succes testele de impact Euro NCAP, obținând 5 stele din 5 posibile.

 

Modelul S din 2019, în versiunea Ludicrous P100/D are autonomie electrică de 100kWh, viteza maximă de 262 km/h și accelerare până la 100 km/h în 2.4 secunde. Tesla S, precum și alte modele prezentate în prezent, are centru de greutate jos, posibil datorită poziționării bateriilor sub podeaua habitaclului. Modelul este declarat cel mai aerodinamic automobil din clasa sa, cu cel mai mic coeficient de rezistență - 0.25.

 

Trăsătura neobișnuită a interiorului modelului S o constituie ecranul tactil de 17 inchi, folosit pentru controlul sistemului multimedia, de control climatic și alte funcții ale mașinii. În ceea ce privește exteriorul, vehiculele Tesla impresionează prin mânerele sigilate ale ușilor, retractabile în caz de nevoie.

 

O altă trăsătură pentru care este renumită Tesla o constituie funcția avansată de reducere a zgomotului și de izolare fonică. Împreună cu un motor silențios, această caracteristică asigură un condus lin și fără zgomot.

Puteți găsi piese pentru Tesla în magazinul online Rexbo.ro

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer