Termenii si conditiile importante pentru bonusurile de bun venit la pariuri

de Catalin Calciu | 31 august 2021

pariuri sportive

Cam orice site de pariuri decent din România îți oferă un bonus de bun venit la înregistrare și numeroase alte oferte după ce ai un cont activ. Cu toate acestea, mulți jucători începători pot rămâne surprinși că nu au acces imediat la suma bonus, sau pot chiar să piardă bonusul respectiv pentru că nu au acordat atenție regulilor de bonus. Știm că studierea unui regulament stufos este ultimul lucru la care te gândești când vrei să pariezi, așa că tocmai de aceea am adunat în acest articol cele mai importante capitole din termenii și condițiile unei campanii promoționale pentru pariuri online.

 

Înainte de orice, trebuie menționat că susținem pariurile responsabile, iar chiar dacă un bonus pare un câștig sigur, o regulă importantă a jocurilor de noroc este ca niciodată să nu pariezi ce nu-ți permiți să pierzi. Multe bonusuri, în special cele cu o sumă potențială mare vor fi greu de transformat în bani cash, deci îți recomandăm să faci depuneri prudente, în funcție de experiența pe care o ai, și de cât de bine cunoști platforma respectivă de pariere.

 

Ce sunt regulile de bonus?

 

Majoritatea campaniilor promoționale vor fi însoțite de două seturi de reguli detaliate:

 

  • Termenii și condițiile - T&C generale care se aplică de obicei tuturor campaniilor. Aici se specifică eligibilitatea, informații despre retrageri, despre operator, drepturi, și altele.

  • Regulile de bonus - regulamentul specific al promoției, probabil cel mai important lucru pe care să-l citești când vrei să profiți de un bonus sau ofertă. Vei găsi informații despre aplicabilitate (competiții, piețe, tipuri de pariuri), rulaj, cote minime, depozit minim, și altele.

 

Cele mai importante reguli de bonus

 

Majoritatea regulamentelor sunt destul de lungi și explicite, ceea ce e de așteptat, pentru ca promoțiile să fie cât mai clare, dar de cele mai multe ori probabil nu vei avea chef să studiezi totul în detaliu, vrei să beneficiezi de bonus și să te bucuri de pariuri cât mai repede. Dacă acorzi atenție sporită termenilor descriși mai jos, vei putea filtra mult mai ușor regulamentele de bonus, indiferent de lungime.

 

Complexitatea regulamentului crește odată cu valoarea bonusului, așa că pachetele de bun venit vor avea, de regulă, cerințele mai complicate.

 

Pentru a oferi exemple cât mai concrete, vom prezenta regulile importante pe care le vei întâlni la unul dintre cele mai mari bonusuri de bun venit pentru pariuri sportive din România: Bonus 888sport - 100% până la 1.000 Lei.

 

Bonusurile de 100% din depunerea ta sunt cele mai comune la noi în țară. Acest lucru înseamnă că dacă depui de exemplu 100 Lei, vei primi alți 100 Lei bonus din partea casei de pariuri și vei avea un total de 200 Lei în contul tău de pariuri. Suma bonus intră de obicei într-o balanță separată.

 

După cum vei regăsi mai jos, regulile de funcționare ale unui bonus pot fi diferite de la caz la caz.

 

1. Activarea bonusului

E bine să te aștepți de la fiecare operator de pariuri să aibă reguli de bonus diferite, iar aici intră și cum activezi bonusul. În unele cazuri, simpla depunere va activa bonusul în contul tău de pariuri, dar în acest caz, trebuie să pariezi suma depusă de două ori pentru a activa bonusul.

 

2. Depozit minim

Fiecare pachet de bun venit necesită o depunere minimă pentru activare - această depunere nu este întotdeauna aceeași cu depunerea minimă admisă de site-ul de pariuri respectiv. Pentru bonusul 888sport, trebuie să depui o sumă minimă destul de standard: cel puțin 50 Lei.

 

3. Rulaj

Rulajul este un alt aspect important din regulile de bonus și reprezintă de câte ori trebuie să pariezi suma (suma bonus sau suma totală rezultată). 888sport îți cere să pariezi de 8 ori suma bonus înainte să o poți retrage.

 

4. Cote minime

Pariurile cu risc scăzut (cotă mică) nu contribuie de regulă la rulajul bonusului, așa că fiecare campanie de bun venit, și multe oferte în general, au o cotă minimă acceptată (majoritatea între 1.40 - 1.80). La 888sport trebuie să pariezi pe cote de minim 1.60 pentru a contribui la rulajul bonusului.

 

5. Secțiunile unde este valabilă promoția

Mulți operatori oferă pachete de bun venit diferite pentru Sport, Casino, și Poker, dar există și excepții. 888 oferă bonusuri specifice pentru fiecare secțiune a site-ului, așa că poți paria bonusul de bun venit pentru secțiunea de sport doar pe evenimente sportive.

 

6. Funcții restricționate

Există anumite funcții (în special cash out) care nu contribuie la rulajul bonusului. În cazul 888sport, pariurile anulate și funcția cash out sunt restricționate pentru campania de bun venit.

 

7. Valabilitate

Fiecare bonus are o perioadă de valabilitate în care poți face rulajul pentru a-l transforma în cash. Pentru bonusul 888sport, această perioadă este de 60 de zile.

 

Concluzie

 

Nu te lăsa influențat doar de valoarea bonusului când alegi o casă de pariuri. Orice operator de pariuri va încerca să te convingă prin oferte cât mai atractive, dar pentru a le transforma în cash efectiv, mai totdeauna vor exista anumite condiții pe care îți recomandăm să le citești cu atenție. Sperăm ca sfaturile din acest articol să îți fie de ajutor în alegerea unui bonus la înregistrare perfect pentru nivelul tău de experiență.

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google