Televiziunea digitala naste consultari publice

de Alex Hanea | 9 februarie 2009

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) va lansa procedura de consultare publica pentru adoptarea “Documentului de politica si strategie privind tranzitia de la televiziunea analogica la cea digitala”.Potrivit repezentantilor MCSI, prin aceasta consultare publica se are in vedere si implementarea serviciilor multimedia digitale la nivel national. Documentul poate fi accesat pe site-ul ministerului la sectiunea Legislatie/Proiecte legislative romanesti.

Observatiile si sugestiile pot fi trimise atat in format electronic cat si in scris pe adresa MCSI, in atentia Directiei pentru politici si programe in domeniul comunicatiilor, afaceri europene si relatii internationale, sustin reprezentantii ministerului.

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale a solicitat pentru bugetul din acest an o suma de 313,8 milioane lei conform ministrului Gabriel Sandu. Acesta a precizat ca din suma toatala ceruta 5,6 milioane de lei vor fi destinati cheltuielilor de personal, 107,7 milioane de lei pentru bunuri si servicii, din care 105 milioane sunt destinati catre licentele si contractele pentru Microsoft.

De asemenea, cheltuielilor aferente programelor cu finantare rambursabila vor fi alocate 50,7 milioan lei, iar proiectelor cu finantare din fonduri externe nerambursabile postaderare 106,7 milioane lei.

Sursa: Newsin

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google