Telekom anunta LocalHub.ro, site de promovare IMM si info pentru utilizatori. Cum functioneaza si cat costa

de Radu Eftimie | 3 iunie 2015

Telekom Romania a anuntat, ieri, lansarea LocalHub.ro, un site prin intermediul caruia utilizatorii pot gasi gratuit informatii detaliate despre companiile mici si mijlocii din Romania, iar firmele isi pot consolida prezenta online. Inca de la inceput trebuie spus ca doar o parte dintre serviciile pe care LocalHub le promoveaza in cazul firmelor listate sunt gratuite.

In acest moment, LocalHub cuprinde o baza de date de peste 400.000 de IMM-uri din toata tara. "Prin intermediul platformei, afacerile vor avea posibilitatea sa ofere informatii detaliate despre domeniul lor de activitate, propriul website, programul de lucru si datele de contact, in cadrul paginilor dedicate. De asemenea, platforma ofera firmelor oportunitatea de a-si consolida prezenta online pentru afacerea lor, prin solutii integrate, care includ crearea unui website si campanii Google AdWords si Facebook", potrivit unui comunicat de presa al Telekom Romania. De precizat este ca serviciile precum crearea de site, de pagina de Facebook si promovarea prin Google AdWords au preturi care pornesc de la 49 de euro pe luna si pot ajunge la 399 euro pe luna (in functie de pachetul ales).

"Mai mult de 50% dintre firmele mici si mijlocii din Romania nu au o prezenta relevanta in online. (...) Lansarea de astazi este doar primul pas al proiectului, urmand sa dezvoltam produsul pe parcursul acestui an si sa integram in aceasta platforma mai multe solutii din zona online", declara Alina Cazacu, Senior Manager Non Core E-activities Telekom Romania.

Ar mai fi de spus ca reprezentantii firmelor listate pe LocalHub pot revendica drepturile de administrare a paginii dedicate afacerii lor si pot completa informatiile legate de business-ul pe care il reprezinta.

Fiecare afacere poate avea o descriere personalizata, poate publica link-uri catre propriul website, programul de lucru, precum si datele de contact, iar utilizatorii portalului sunt invitati sa sugereze serviciile si produsele pe care le-au incercat sau pe care le recomanda.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: platforma online IMM uri localhub ro Telekom Romania
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google