Telekom Romania devine VCE Gold Partner si isi consolideaza pozitia pe piata serviciilor cloud computing

de Redactia Hit | 23 aprilie 2015

Compania VCE, unul dintre liderii in domeniul infrastructurii convergente, anunta ca Telekom Romania a devenit Service Provider si System Integrator de nivel Gold in cadrul VCE Partner Program. Ce inseamna acest lucru? Ca Telekom Romania va utiliza sistemele VCE Vblock ca platforma pentru servicii proprii de cloud si in proiectele realizate pentru clienti sai enterprise.

Atuul sistemelor VCE Vblock este dat de avantajele solutiilor combinate de la Intel, Cisco, EMC si Vmware, care ofera o arhitectura integrata nativ, management comun pentru toate componentele, servicii unice de suport si un plan coerent de actualizare pe intreg ciclul de viata al produsului.

"Toate aceste beneficii permit ca infrastructura IT a Telekom Romania sa atinga un nivel ridicat de scalabilitate si agilitate, iar compania sa reduca riscurile si sa obtina economii semnificative ale costurilor operationale.

Pe scurt, obiectivul parteneriatului este accelerarea adoptiei infrastructurii convergente si a serviciilor de cloud computing pe piata locala. Pe baza sistemelor Vblock, Telekom Romania va aborda companii mari si medii care au nevoie de solutii integrate de servere, stocare, virtualizare si retea.

Cu peste 60 de specialisti si peste 200 de certificari individuale pe tehnologiile Cisco, EMC si VMware, Telekom Romania detine o pozitie unica pe piata de infrastructura convergenta si poate gestiona proiecte de mare complexitate, in orice sector de activitate.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: vce gold partner telekom vblock vce infrastructura convergenta
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google