Tehnica maririi de sani cu grasime proprie

de Redactie Hit.ro | 25 noiembrie 2020

Tehnica maririi de sani

Tehnica măririi de sâni cu grăsime proprie, cunoscută și sub denumirea de grefă de grăsime autoloagă, permite medicilor chirurgi plastici să utilizeze celulele adipoase dintr-o parte a corpului pentru mărirea sânilor fără a fi nevoie de implanturi mamare.

Mărirea sânilor cu transfer de grăsime proprie este o soluție naturală pentru a restabili volumul și forma sânilor, care s-ar fi putut pierde din cauza îmbătrânirii, pierderii în greutate, sarcinii sau alăptării.

Tehnica măririi de sâni cu grăsime proprie este potrivită pentru mine?

Din păcate, nu se pot lua în considerare pacientele al căror corp nu are suficiente resurse de grăsime. Mărirea sânilor cu transfer de grăsime este o procedură uimitoare pentru pacientele care se califică și caută modificări subtile ce sunt mai puțin invazive decât alte intervenții chirurgicale de augmentare mamară.

Procedura este o alternativă naturală la implanturi mamare și poate fi utilizată pentru a corecta asimetriile mamare de volum și neregularităţile în jurul implanturilor în situaţii speciale, pentru a mări sânii în scopuri estetice sau pentru intervenția de reconstrucție mamară.

Tehnica măririi de sâni cu grăsime proprie permite pacientelor să beneficieze de o procedură mai puțin invazivă decât alte abordări ale chirurgiei estetice și plastice.

Tehnica măririi de sâni cu grăsime proprie poate fi utilizată și pe alte părți ale corpului?

Transferul de grăsime proprie este o tehnică operatorie care poate fi efectuată individual sau concomitent cu alte proceduri complementare precum ar fi: mărirea sânilor cu ajutorul implanturilor de silicon, liftingul de sâni, liftingul de fese brazilian sau alte proceduri chirurgicale la nivelul feței.

Dacă dorești să ai un decolteu generos, sâni voluptoși, cu o textură mai plăcută la atingere, atunci tehnica măririi de sâni cu grăsime proprie poate fi soluția ideală pentru tine. Programează-te acum la Clinica de Frumusețe Integrată Be Perfect București!

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google