TP-Link lanseaza gadgeturi utile in calatorii: un router mobil 4G, un powerbank si o camera cloud

de Radu Eftimie | 28 mai 2015

TP-Link a anuntat lansarea pe piata a trei noi produse destinate in special celor care vor sa beneficieze de conectivitate si mobilitate si care sunt utile in calatorii: router-ul mobil TP-LINK M7350, Powerbank-ul TL-PB10400 si camera cloud TP-LINK NC200.

Routerul Mobil 4G TP-LINK M7350 se remarca prin usurinta in utilizare: dupa introducerea unei cartele SIM 4G se creaza automat un hotspot la care se pot conecta smartphone-uri, tablete, laptopuri si alte dispozitive smart.

TP-LINK M7350 ofera o conexiune ce poate fi partajata cu pana la 15 dispozitive. Routerul dispune de o baterie de 2.550mAh cu o autonomie de 10 ore. Dispozitivul poate fi incarcat de la un laptop, cu un alimentator portabil sau folosind adaptorul inclus in pachet si ofera un spatiu de stocare de pana la 32GB prin intermediul unui card microSD (achizitionat separat).

Powerbank-ul TL-PB10400 este, de asemenea, un gadget recomandat pentru calatorii. Echipat cu doua porturi USB (5V/2A si 5V/1A), noul gadget permite incarcarea simultana a doua dispozitive mobile, precum smartphone-uri si tablete.

Powerbank-ul poate incarca un smartphone de 3-5 ori (in functie de capacitatea bateriei dispozitivului conectat), potrivit unui comunicat de presa. TL-PB10400 incorporeaza si o lanterna si va deveni disponibil pe piata locala in tomna acestui an.

TP-LINK NC200 – camera cloud pentru monitorizare de la distanta

Camera cloud TP-LINK NC200, cu tehnologie WiFI, permite monitorizarea audio si video a locatiei unde este amplasata, prin live streaming-ul asigurat de platforma proprie de cloud.

"Folosind aplicatia tpCamera, utilizatorii pot obtine imagini in timp real pe orice dispozitiv mobil conectat la Internet. Astfel, utilizatorul isi va putea supraveghea casa chiar daca se afla in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri", se mai arata in anuntul companiei.

Vom reveni cu preturile si disponibilitatea comerciala pentru cele trei noi produse.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: router mobil TP LINK M7350 Powerbank TL PB10400 camera cloud TP LINK NC200
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google