Studiu: +7 schimbari in viata intalnite la femeile cu varsta cuprinsa intre 20 - 30 de ani. Tu ce schimbare ai facut deja?

de Redactie Hit.ro | 21 ianuarie 2019

Atunci când ai 20 de ani, gândul că la un moment dat vei avea 30 de ani te înfioară deoarece vei crede că ești bătrână și că vremea ta a trecut. Dacă ai 30 de ani însă, cel mai probabil ai observat câteva schimbări în mentalitate și nu numai, față de cum erai la 20 de ani. Așadar, la ce să te aștepți? Femeile la 30 de ani se simt mai împlinite și mai bine în pielea lor, sau abia acum încep adevăratele probleme. Iată care sunt cele mai evidente diferențe între o femeie la 20 de ani și una la 30.

                                                                                       

7 schimbari intalnite la femeile de 20 și 30 de ani

 

Rutina de frumusețe

1.    La 20 de ani, rutina celor mai multe femei constă în perierea dinților, spălarea pe față cu un săpun simplu și vechi, și cam atât. La 30 de ani însă, femeilor le ia mai mult să se pregătească pentru pat decât le ia să se pregătească dimineața. Rutina este mai complexă, începând cu exfolierea cu ajutorul unui aparat cu vibrații sonice probabil, apoi aplicarea cremei de noapte, dar nu în jurul ochilor. Pentru ochi există o cremă specială. Abia apoi urmează igiena orală.

Și calitatea produselor diferă. Majoritatea femeilor la 30 de ani sunt mult mai conștiente legat de produsele pe care le folosesc pentru îngrijire. Ce ingrediente conțin, cum sunt făcute, ce impact au asupra mediului? Majoritatea aleg produse cosmetice din ingrediente naturale. Dacă și tu cauți produse naturiste care să te facă mai frumoasă, găsești mai multe pe Putereaplantelor.ro.

2.    Sutiene

Când ai 20 de ani, sutienele sunt opționale. La 30 de ani însă, sunt obligatorii, în mod deosebit dacă ai alăptat. Gravitația nu îți face nicio favoare, deci pentru ca hainele să aibă o ținută elegantă, este neapărat să porți o lenjerie de calitate, ca să nu pară că ai sâni lăsați.

Breton

1.    La 20 de ani, femeile își fac breton pentru că această frizură le înrămează mai bine figura și le face să pară mai frumoase și mai drăgălașe. La 30 de ani însă, femeile își fac breton pentru a ascunde ridurile din ce în ce mai adâncite de pe frunte.

2.    Alegeri legate de lenjerie intimă

La 20 de ani femeile sunt mereu pregătite să îl cunoască pe alesul inimii. De aceea sunt mereu îmbrăcate cu lenjerie dantelată și cu picioarele mereu epilate. La 30 de ani pe de altă parte, cele mai multe femei sunt deja căsătorite și au o rutină destul de strictă, deci este mai comod să porți chiloți de bunicuță și să nu te epilezi.

Exerciții fizice

1.    Dacă la 20 de ani, tot ce trebuie să facă pentru a pierde câteva kilograme în plus este să țină o dietă scurtă și să facă o tură de alergare, femeile la 30 de ani au un metabolism mult mai leneș. Asta înseamnă că pentru a păstra o greutate sănătoasă, este necesar să fie foarte atente la ce mănâncă permanent, și să face exerciții în fiecare zi.

Toleranța și gusturile la alcool

1.    Dacă la 20 de ani e în regulă să bei toată noaptea și apoi să îți chemi prietenele pentru a ieși să mâncați ceva în oraș, la 30 de ani lucrurile stau diferit. Dacă se întâmplă să bei prea mult într-o noapte, va trebui să îți revii dimineața în timp ce le pregătești celor mici micul dejun și iei două pastile de aspirină împreună cu o ceașcă puternică de cafea. În plus, îți ia mult mai mult să îți revii, ca să nu mai vorbim de faptul că te îmbeți mai repede. În plus, dacă la 20 de ani voiai doar bere cu lămâie, acum începi să apreciezi un vin rafinat.

Culoarea părului

 

 

 

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer