Stickere decorative – cum le utilizam pentru a schimba aspectul oricarei incaperi

de Redactie Hit.ro | 10 ianuarie 2018

Se intampla frecvent, ca dupa o perioada relativ scurta de timp, sa ne plictisim de modul in care sunt aranjate lucrurile si obiectele de decor in casa sau biroul nostru. Si daca initial impulsul de a face o schimbare este adesea inhibat de gandul ca va trebui sa investim timp, bani si multa energie in renovari, iata ca exista alternative: stickere decorative.

 

Cu ajutorul unuia sau a mai multor stickere poti sa aduci un suflu nou oricarei incaperi, si cand spunem oricarei incaperi, lucrurile sunt pe bune. Poti apela la stickere copii pentru a inveseli camera celor mici, poti utiliza stickerele in dormitor, camera de zi, bucatarie si, de ce nu, chiar baie. Mai mult de atat, exista stickere care pot fi aplicate pe usa, podea sau scari.

Camera copilului. Utilizarea stickerelor aici, in camera celor mici, intrece cu mult sfera decorativa, acestea ajutand realmente la o dezvoltare armonioasa a copiilor. Cum? Exista stickere de care cei mici se pot ajuta in procesul educational, asa cum sunt stickerele educative cu litere, cifre, tabla de scris, harta lumii,dar si stickerele care ii ajuta pe micuti sa perceapa natura din jurul lor.

Camera de zi. Poti crea o atmosfera placuta, linistitoare si primitoare in camera de zi, folosind stickere cu motive din natura, motive florale si cu mesaje motivationale. Un exemplu placut ar putea fi un sticker decorativ copac cu rame foto, cu ajutorul caruia poti pastra cele mai frumoase amintiri alaturi de cei dragi chiar in camera de zi.

Dormitorul. Stickerele cu mesaje motivationale, dar si cele 3D pot decora cu succes un dormitor pe gustul fiecaruia dintre noi. Putem incerca, de ce nu, si stickerele decorative fosforescente.

Bucatarie. Inveseleste spatiul in care gatesti cu stickere dedicate acestei incaperi. Esti iubitor de cafea? Manifesta-ti dragostea pentru aceasta bautura, care ne face tuturor ziua mai frumoasa si energica, cu un sticker tematic.

 

Baie. In baie poti sa folosesti cu succes un sticker pentru podea. Cum ar fi sa ai in fiecare zi marea si nisipul la picioarele tale, chiar sub acoperisul casei tale?

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer