Steve Jobs - inger si demon - un an de la disparitia geniului Apple

de Liviu Petrescu | 4 octombrie 2012

In data de 5 octombrie 2011, Steve Jobs inceta din viata. Considerat de multi un vizionar pe care se bazeaza succesul Apple, Jobs a fost un personaj carismatic, a carui legenda va dainui probabil multa vreme. 

Descris de FBI ca "ipocrit", dar si "om cu un dezvoltat simt moral", Steve Jobs a impartasit multe povesti despre el in ultimii ani de viata pentru biografia sa, dar poate cheia de a-l intelege sta in interactiunile apropiate cu prietenii si colegii, adunate de Forbes.

Ce a inventat Steve Jobs?

1. Cine a fost Steve Jobs inainte de Apple?

Nascut in 1955, Steve Jobs a invatat sa citeasca inainte de primul an scolar si a demonstrat inca de mic o inteligenta puternica, dar parintii sai nu au fost de acord cu propunerea profesorilor de a-l avansa din clasa a IV-a direct in a IX-a.

Inscris la facultate in Oregon, Jobs s-a retras dupa numai 6 luni, dar a continuat sa participe la cursuri de creatie, inclusiv caligrafie. Dupa ce s-a angajat ca tehnician la Atari in 1974, Steve Jobs a vizitat India timp de 7 luni, tara in care si-a descoperit chemarea spirituala: budismul Zen.

Steve Jobs - inger si demon - un an de la disparitia geniului Apple


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: biografie steve jobs steve jobs apple secrete steve jobs
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google