Steve Ballmer paraseste conducerea Microsoft in urmatorul an

de Liviu Petrescu | 26 august 2013

Steve Ballmer a anuntat ca va parasi functia de CEO Microsoft in urmatoarele 12 luni, imediat dupa identificarea unui succesor pentru conducerea companiei. Dupa mai mult de 13 ani in fruntea Microsoft, Ballmer sustine ca va ramane actionar si suporter al companiei si dupa inlocuirea sa.

A fost creata deja comisia care va gasi un inlocuitor pentru CEO-ul companiei, iar Steve Ballmer a trimis un email intern in care a anuntat angajatii Microsoft cu privire la decizia sa. Urmatorul CEO Microsoft va fi doar al treilea de la fondarea companiei, dupa Bill Gates si Steve Ballmer.

Steve Ballmer

CEO-ul Microsoft a recunoscut ca schimbarea soseste in timpul unei tranzitii importante pentru companie si a declarat ca inlocuitorul sau va putea mentine noua directie pe termen lung.

Cumpara de la Emag Microsoft Windows 8 Professional

"Microsoft este minunat. Iubesc aceasta companie. Iubesc modul in care am contribuit la inventarea si popularizarea PC-ului (...) Fac acest pas gandindu-ma la compania pe care o iubesc, care conteaza cel mai mult pentru mine dupa familie si prietenii apropiati", a declarat Steve Ballmer in mesajul trimis celor aproape 100.000 de angajati Microsoft.

Sursa: GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: steve ballmer microsoft demisie steve ballmer urmatorul ceo microsoft
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google