Sony a lansat televizorul oficial al CM de fotbal din Brazilia

de Bogdan Constantinescu | 20 mai 2014

Sony a lansat astazi in Romania noua gama de televizoare 4K Ultra HD si Full HD LED Bravia, acestea fiind si televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal care va incepe peste aproximativ o luna in Brazilia.

Patru ni s-au parut punctele de atractie ale noii game de televizoare. Primul, modulul Live Football, care ajusteaza setarile televizorului in asa fel incat acesta sa redea cat mai autentic experienta traita pe un stadion. Al doilea, interfata One-Flick Entertainment, care permite accesul rapid si facil la programele, aplicatiile si continutul personal. Al treilea este reprezentat de noul design Wedge (pana), design care permite economisirea spatiului, o mai buna stabilitate a televizorului si o facilitare a conectivitatii de care aveti nevoie. In ceea ce priveste al patrulea punct de atractie, acesta tine de social-media, poarta numele de Social Viewing si permite sa urmariti alaturi de un prieten meciul favorit pe Skype, comentand pe marginea acestuia fara ca transmisia sa fie influentata de acest lucru si, desigur, asigurandu-va cele mai noi stiri despre eveniment direct de pe Twitter.

Ambele serii de televizoare au fost extinse cu noi modele, cea 4K avand acum diagonale cuprinse intre 49 si 85 inch, iar cea Full HD beneficiind de modele cu digonale cuprinse intre 32 si 65 inch, astfel ca televizoarele oficiale ale CM de fotbal din Brazilia acopera acum toate preferintele si spatiile posibile. In total, gama Bravia despre care vorbim numara 27 de modele.

Mai trebuie spus ca procesorul 4K X-Reality PRO si ecranul TRILUMINOS, acesta echipand exclusiv produsele Sony, transforma culorile intr-o experienta aparte, dusa pana la nuantele de rosu intens si verde smarald.

Lansarea produselor a fost animata de marea glorie e echipei nationale, Ilie Dumitrescu, primul posesor al unui televizor din noua gama, acesta detaliind in cateva cuvinte experienta excelenta pe care a avut-o cu noul produs al celor de la Sony.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lansare Sony televizoare Sony gama Bravia Sony noile Bravia
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google