Sony Yuga vrea sa bata si iPhone 5 si Galaxy S3. Ar putea avea sanse

de Redactia Hit | 14 decembrie 2012

Potrivit ultimelor zvonuri care circula in media online, Sony nu se va lasa batuta atat de usor in razboiul pentru ocuparea primelor locuri in topul smartphone-urilor high-end.

Daca informatiile care circula in acest moment despre urmatorul flagship japonez se adeveresc, atunci si Apple si Samsung trebuie sa se ingrijoreze (sau sa investeasca mai mult in cercetare decat in procese).

Asa cum am promis intr-un articol precedent, revenim cu amanunte despre Sony Xperia Yuga (C660X).

Ultimele informatii spun ca xperia c660x va avea un chipset Samsung Exynos 5 Quad, un ecran OLED de 5 inci si, cel mai important, va dispune, nu de 16GB spatiu de stocare, ci de ...128GB.

Va rula Android, iar unica noastra intrebare este, citand comentariul unui cititor HIT, "ce sa faci cu 3GB RAM pe Android?", la care am adauga noi "si cu 128 GB spatiu de stocare?". Sony ar putea sa ne dea argumente si chiar le asteptam. Si oare cat ar putea costa un astfel de device?

Asa cum scriam in urma cu doar cateva zile, Sony pregateste si un model de phablet cu ecran de 6 inci si care va concura cu Galaxy Note II (sau Note III, daca modelul va fi lansat pana atunci) si LG VU.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sony xperia yuga xperia c660x smartphone sony xperia 128 gb Sony phablet 6 inci
spacer
Opiniile cititorilor
spacer