Sonos exploreaza posibile modele pentru primele sale casti fara fir

de Redactie Hit.ro | 1 septembrie 2020

Sonos

Au persistat zvonuri despre faptul ca Sonos lucreaza la casti si exista acum indicii despre ceea ce ar putea presupune acest lucru.

Compania a primit un brevet (prin Protocol si CNET) care acopera doua potentiale modele de casti over-ear. Desi niciunul dintre ei nu ar avea un aspect deosebit de radical, expertiza audio in mai multe camere a Sonos le-ar putea oferi un avantaj fata de castile conventionale.

In special, supra-urechile ar putea avea un „swap” care muta continutul existent catre si de la casti. Ati putea termina de ascultat un podcast pe casti cand cineva se culca sau puteti relua un album pe difuzoare cand ajungeti acasa.

Sonos exploreaza, de asemenea, butoanele si comenzile tactile care ar oferi un control avansat asupra serviciilor de streaming muzical. O mufa de intrare pentru audio prin cablu s-ar putea dubla si ca port de incarcare, desi brevetul vorbeste si despre o posibila incarcare USB.

Acesta ar putea fi o casca cu functii complete, cu anulare activa a zgomotului si apeluri vocale si ar putea folosi atat Bluetooth, cat si Wi-Fi pentru ascultare.

Cu toate acestea, nu va asteptati sa reprezinte exact ceea ce ati vedea de la Sonos. Brevetele pot oferi indicii despre ceea ce face o companie in continuare, dar nu exista garantii ca veti vedea casti precum cele descrise aici. Un purtator de cuvant a declarat pentru Protocol ca compania inregistreaza „zeci” de brevete in fiecare an si ca Sonos nu avea informatii de distribuit „in acest moment” pentru foaia de parcurs a produsului.

Exista un stimulent pentru Sonos de a lansa castile mai devreme decat mai tarziu. Sonos si-a redus 12% din locurile de munca, deoarece pandemia COVID-19 a lovit SUA si a afectat vanzarile. Castile wireless ar diversifica gama Sonos si l-ar ajuta sa reziste la vanzari slabe pentru difuzoarele sale multi-camera.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google