Smartphone-urile din 2013 vor avea ecrane cu 441 PPI

de Redactia Hit | 16 noiembrie 2012

Mai sunt doar cateva luni pana la deschiderea marilor expozitii de tehnologie precum CES sau MWC, iar zvonurile privind lansarea unei noi generatii de smartphone-uri cu display-uri mult peste Retina Apple se inmultesc.

Samsung este prima companie pe lista producatorilor despre care se spune ca vor prezenta la CES sau MWC smartphone-uri cu ecrane ce au un nou standard PPI (pixel per inch). 441 de pixeli per inch inseamna o claritate foarte mare a ecranului, mult peste ceea ce poate oferi in prezent Apple cu cei 326 PPI ai sai.

Urmatorul smartphone Samsung va avea un ecran de 4,99 inci cu rezolutie 1080p si va fi de tip Super Amoled.

Cel mai probabil, smartphone-ul Samsung va face parte din seria de top a producatorului, Galaxy S, si va ajunge pe piata in trimestrul doi al anului viitor. De asemenea, probabil ca este vorba chiar despre Galaxy S IV.

Desi nu avem pe piata in acest moment decat un model de telefon cu ecran de 5 inci si 441 PPI (HTC DNA - Deluxe), toti ceilalti jucatori importanti intentioneaza sa vina cu standardul la zi - Sony, LG si Sharp (IGZO).

Nu ne intrebam decat ce va face Apple in conditiile in care trendurile pe piata nu mai par a fi dictate de iPhone-ul de 4 inci, ci de concurenta.

Sursa: GSMarena, Sammobile

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: smartphone ecran fullhd rezolutie fullhd telefoane pixel per inch display
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google