Scapati de dureri articulare Genacol

de Redactia Hit | 25 iulie 2018

Aveți dureri articulare? Încheieturile voastre nu mai sunt atât de flexibile ca altădată? Ați vrea să vă puteți mișca din nou ușor? Acum puteți scăpa de dureri articulare și vă puteți mișca ușor, luând Genacol pe care il găsiți intrând pe bioo.ro.

Genacol, un produs pe bază de colagen 100% pur.

Acest produs natural are un conținut bogat de aminoacizi, sprijinind producția de colagen în tot corpul, atât la nivelul pielii, cât și a tendoanelor, mușchilor, articulațiilor, cartilajelor, oaselor.

Odată cu administrarea acestui supliment alimentar, durerea la nivelul articulațiilor scade și se îmbunătățește mobilitatea, flexibilitatea și libertatea de mișcare.

Genacol are o serie de beneficii extraordinare pentru persoanele care suferă de dureri articulare:

- este foarte bun în rezolvarea problemelor articulare, în reumatism, artrită, artroză, coxatroză;

-ameliorează durerile articulare;

-menține sănătatea cartilajelor și joacă un rol important în refacerea acestora;

-contribuie la funcționarea normală a articulațiilor;

-joacă un rol important în recuperarea după accidente sau fracturi;

-asigură un somn odihnitor;

-calmează durerilor pe care articulațiile suprasolicitate le cauzează.

Specialiștii recomandă Genacol și în caz de hernie de disc, de creștere a tonusului muscular, pentru menținerea elasticității pielii.

Femeile și bărbații care au peste 40 de ani pot lua acest produs natural, dacă vor să rămână activi fizic. De asemenea, un astfel de produs este recomandat și femeilor și bărbaților care, din cauza problemelor de greutate sau obezitate, au probleme articulare, dar și sportivilor care vor să se recupereze fără efort și mult mai rapid.

În compoziția acestui produs există vitamina C, care are un puternic efect antioxidant și face parte din procesul de sinteză de colagen.

Genacol are capacitatea de a sintetiza cinci tipuri de colagen:

- Colagen de tip I: oase, piele, ligamente, tendoane;

-Colagen de tip II: cartilaj și structura ochilor;

-Colagen de tip III: artere, plâmân și ficat;

-Colagen de tip IV: rinichi și alte organe interne;

-Colagen de tip V: majoritatea țesuturilor conjuctive, placentă și păr.

Dacă Genacol este utilizat în mod constat poate avea efecte deosebite asupra organismului uman. Fiind un produs 100% natural nu prezintă efecte adverse.

În urma studiilor care s-au făcut, s-a constatat o mai bună flexibilitate la nivelul articulațiilor după 3-6 luni de la începerea administrării acestui produs cu efecte extraordinare asupra organismului uman.

Așadar, dacă aveți probleme cu durerile articulare, intrați pe bioo.ro și achiziționați aceste produse revoluționare care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți mobilitatea și să vă mișcați mult mai ușor într-un timp relativ scurt.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer