Scaderi de 30-35% la LCD-uri la PCfun.ro

de Vasile Damian | 8 ianuarie 2007

PCfun.ro, magazin online in domeniul produselor IT, electronicelor si telefoanelor GSM, anunta astazi lansarea ofertei pentru inceputul de an, de aliniere a preturilor pentru televizoarele construite in tehnologie LCD adresata clientilor online din Romania. Odata cu alinierea in materie de reglementari cu privire la importuri si taxelor vamale, PCfun.ro ofera posibilitatea achizitionarii online a produselor la preturi armonizate celor din tarile Uniunii Europene.
 „Televizoarele LCD sunt categoria din portofoliul nostru cel mai puternic afectata de reducerea taxelor vamale. Prin schimbarea regimului de import, avem reduceri in medie cu 30% a preturilor de vanzare incepand cu 2007. In noile conditii, estimam o crestere de cateva ori a cererii in acest an si de pana la 300% in prima faza”, a declarat Traian Cristea director general PCfun.ro.PCfun.ro ofera in gama curenta de produse electronice marci de top la nivel international in domeniul monitoarelor si televizoarelor LCD. Oferta inceputului de an este constituita din modelele Samsung LE32R32 cu diagonala de 83 cm si Samsung LE24R32 cu diagonala de 66 cm. Toate produsele au scaderi ale preturilor cu pana la 35% in raport cu preturile de la finele anului trecut.
Televizoarele LCD au avut o evolutie foarte rapida in tarile europene si se asteapta ca in urmatorii ani acestea sa constituie majoritatea televizoarelor detinute in gospodarii. Odata cu scaderea importanta de preturi data de alinierea la politicile din Uniunea Europeana, este de asteptat ca prin accesibilitatea sporita televizorul in tehnologie LCD sa fie prima optiune in cazul unei achizitii si in Romania.

Sursa: PCfun.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google