Samsung aduce in Romania sistemele audio pe tuburi (vezi pretul)

de Redactia Hit | 22 august 2012

Samsung lanseaza in Romania sistemele audio wireless de docking, ce dispun de tehnologia cu tub vidat (pe lampi) ce ofera un sunet de calitate foarte buna si posibilitatea de andocare pentru device-urile mobile din seria Galaxy.

Prin intermediul amplificatorului cu tub vidat, noile sisteme de andocare audio de la Samsung redau natural sunetele, intr-un mod mai cald in comparatie cu sistemele audio conventionale, bazate pe tranzistori.

Imbinarea dintre un tub vidat si un amplificator digital reduce distorsiunile sunetului, in timp ce difuzoarele cu 2.1 canale, din fibra de sticla impletita, alaturi de subwooferul integrat, produc un sunet cristalin, de 100 Watt, cu un bass imbunatatit.

DA-E750 este primul sistem de andocare dual din lume compatibil atat cu dispozitivele Samsung GALAXY, cat si cu cele Apple iOS – prin conectivitate wireless, ori prin andocare.

DA-E750 are un design premium, cu un finisaj de lemn lacuit in culorile mahon sau negru-pian, pus in evidenta de lumina tubului vidat, atunci cand aparatul este in functiune.

DA-E750 este disponibil in Romania incepand cu luna august, la un pret recomandat de 2.499 lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samung DA E750 sistem audio lampi docking station samung galaxy
spacer
Opiniile cititorilor
spacer